2777
2789

من یدونه استفاده میکنم ولی باز حس میکنم سنگ دسشویی کثیفه بند کشی کاشیا ب فنا رفته .

همه میگن زیاده برا سلامتیت خطر داره عمم از بس با وایتکس کار کرد سرطان ریه گرفت فوت شد

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ای یدونه کامل؟ چخبره اخه

اره یدونه کامل جرم گیر من

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

هفته ای یه بار نهایتش میشورم دسشوییو البته میترسمم چون خونه قبلی زیاد میشستم از لای کاشیا اب رفت طبقه پایین

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

جرم گیر که روی بندکشی سرامیک نباید بریزی اون مال سنگ توالته فقط 

من ماهیانه یکی مصرف میکنم 

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

هفته ای؟؟؟؟؟؟من چندهفته یکبار جرم گیری میکنم مابقی روزها بامایع وابنا تمیزمیکنم

تمیز میشه لک زرد نمیمونه؟

سالی یکی دوتا چخبرته با پودر رخشا یا پودر لباسشویی چیزی بشور

احساس میکنم لک زرد هست تو سنگ