2777
2789
عنوان

شما چرا بیدارین 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 94 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

افسردگی گرفتم 😊💔💔💔

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

منم تقریبا تو همین شرایطم.سر شب ی عطر خرید آشتی کنم .قهرمونم سر اینه ک چرا هیچ محبت کلامی بین ما نیس ...

اگه میاد سمتت خو آشتی کو دختر

نکنه ازش متنفری 🙂

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

دلگیر نمیشی این مواقع ؟!

چرا

ولی خوب عادت کردم

من کلا اهل بحث و دعوا تیستم

چرا؟ چون همسرم مث سنگ میشهوقای قهریم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ممنون عزیزم. آره

من گاهی جواب نمیده امپرازول میخورم باز یکم بهتره

بهترباشی عزیزم اگه استرسم داری سعی کن ریلکس کنی استرس خیلی بده برامعده اینجورمواقع

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

منم تقریبا تو همین شرایطم.سر شب ی عطر خرید آشتی کنم .قهرمونم سر اینه ک چرا هیچ محبت کلامی بین ما نیس ...

کلامی نداره ولی تو عمل که داره پس سخت نگیر

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مامانم لج کرده نشسته با صدای بلند گوشی میبینهازش متنفرم کاش خدا اگه نجاتم نمیده امشب منو بکشه

دور از جونت🫠

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...