2777
2789
عنوان

هفته ای چندتا جرم گیر استفاده می‌کنید برای سرویس

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 74 پست
نمیدونم والا من تازه جرم گیر با تاید رو باهم میریزم بازم احساس میکنم رد یک لکه زرد هست شاید جنس سنگ ...

سنگ اگه قدیمی دیگ لعابش رفته صد تا من هم بریزی سفید نمیشه اگه بشه فوقش یکی دو روز

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
خب از نظر من همون کافیه شاید شما خیلی حساسی عزیز حیف ریه و صدای قشنگت نیست که خرابش کنی؟

رو صدا هم تاثیر داره؟

صدام بم شده خیلی وقته

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنگ اگه قدیمی دیگ لعابش رفته صد تا من هم بریزی سفید نمیشه اگه بشه فوقش یکی دو روز

قدیمی نیس ۴ ساله خونه ساختیم

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

نمیدونم والا من تازه جرم گیر با تاید رو باهم میریزم بازم احساس میکنم رد یک لکه زرد هست شاید جنس سنگ ...

جرم گیر دوسی عالیه من اینسری زدم همه پرسیدن چیکار کردی ...خیلی توالت داغون بود .

الان دیرتر لک میشه بنظرم 

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم

اصلاااا نیاز نیس این همه جرمگیر

میدونی این شوینده ها چه اسیبی به محیطزیست میزنه؟ 

وارد چرخه اب میشن، اب و محصولات گیاهی رو الوده میکنن و در نهایت میشن عامل سرطان و صد تا بیماری دیگه برای انسان ها

چت وقت یکبار مهمان داری،هر هفته؟؟

آره جاری و مادرشوهر میان سر میزنن میرن

اصلاااا نیاز نیس این همه جرمگیرمیدونی این شوینده ها چه اسیبی به محیطزیست میزنه؟ وارد چرخه اب میشن، ا ...

راست میگی اصلا بهش فکر نکرده بودم

وسواس داری

اول نداشتم ولی انگار کم کم وسواس میشم