2777
2789
عنوان

هفته ای چندتا جرم گیر استفاده می‌کنید برای سرویس

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 74 پست
از این پودری ها بگر استفاده کن اثرش هم دیر میره خیلی خیلی هم جوابه ریه رو هم اذیت نمیکنه بندکشی بین ...

اسمش چیه از کجا میشه خرید

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچیپودر دستی میریزم فرچه میکشم همین.مگه قراره خودمونو واسه توالت جر بدیم؟

با پودر لباس شویی شستم تمیز نشد

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

از این پودری ها بگر استفاده کن اثرش هم دیر میره خیلی خیلی هم جوابه ریه رو هم اذیت نمیکنه بندکشی بین ...

منظورت چنته هست؟

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

اره یدونه کامل جرم گیر من

من این خونه که اومدم راستش یدونه من کامل تو دسشویی و حمام ریختم بعد با تاید شستم دوباره با دامستوس اینا هر از گاهی میشورم یدونه من برای مصرف دوسه ماه منه چون جرمی نداره ک هر هفته با تاید میشورم یوقتایی دامستوس 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
هفته ای یدونه ۱لیتری؟؟؟

بله

اسمش چیه از کجا میشه خرید

همه فروشگاه‌ها دارن اسمش رخشا هست 

گوگل کن پودر جرمگیر رخشا 

تمیزکننده سطوح رخشا مدل لیمو به طور کلی از نظر کاربران دارای قدرت پاک‌کنندگی بسیار بالا و کارایی مناسب برای  سطوح مختلف به خصوص سرویس‌های بهداشتی و سینک‌هاست.

احساس میکنم لک زرد هست تو سنگ

اگه خونه خودته بگو همسرا سنگ توالت و چند تیکه سرامیک بخره عوضشون کنه چون لعابشون رفته زود لک میشن نوباشن باهمون پودررخشا بشوری برق میفتن 

هیچی ارزش سلامتیمونو نداره

من برای همه تمیز کاری هام فقط از دامستوس غلیظ استفاده میکنم

هر یک تا دو ماه یک دونه

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

منظورت چنته هست؟

نه پودر رخشا گوگل بزن

تمیزکننده سطوح رخشا مدل لیمو به طور کلی از نظر کاربران دارای قدرت پاک‌کنندگی بسیار بالا و کارایی مناسب برای  سطوح مختلف به خصوص سرویس‌های بهداشتی و سینک‌هاست.

من این خونه که اومدم راستش یدونه من کامل تو دسشویی و حمام ریختم بعد با تاید شستم دوباره با دامستوس ا ...

نمیدونم والا من تازه جرم گیر با تاید رو باهم میریزم بازم احساس میکنم رد یک لکه زرد هست شاید جنس سنگ خوب نیس

همه فروشگاه‌ها دارن اسمش رخشا هست گوگل کن پودر جرمگیر رخشا تمیزکننده سطوح رخشا مدل لیمو به طور کلی ...

مرسی گلم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
خواهر من،زیااااده که سلامتیتو نمیخوای

میخام ولی خب تمیزی دسشویی هم مهمه .مخصوصا اگه مهمون بره ببینه کثیفه آبروم میره