2777
2789

من یه کافرم اصلا دین رو قبول ندارم حجاب هم اونجور که تو دین میگن قبول ندارم اما با لخت بودن و با شورت و سوتین بیرون رفتن هم مخالفم چون معتقدم ما انسانیم و حیوان نیستیم .

اما باز روی همسرم حساسم ، دوس ندارم همسرم اون جور که تو کشورای دیگه رایجه با یه زن غریبه برقصه یا با زنای دیگه روبوسی کنه و زنای دیگه بغل کنه و حق میدم که اونم بدش بیاد من این کارو کنم .

من غیرتی رو که طرف ، طرف مقابلش رو مجبور کنه روسری سر کنه یابه خاطر وجود مردا تو محیط کارش کار نکنه ، غیر انسانی میدونم اما حق میدم که یه مرد دوس نداشته باشه بقیه زنش رو با شورت و سوتین ببینن یا زنش با بقیه روبوسی کنه .

ایا این یک چیز ذاتیه مثل اینکه ذاتا همهبا هر فرهنگی  دزدی و بدجنسی و دروغ رو بد میدونن ؟ ایا این حساس بودن روی کسی که دوسش داری ذاتیه  و همه ی دنیا از چسبیدنه یه جنس مخالف به پارتنرشون ناراحت میشن حتی اگه چیزی نگن ؟ یا به خاطر فرهنگمون اینجوری شدیم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو با شورت و سوتین نگرد کسی جلوتو نگرفته کشورای دیگه میری لب ساحل نرو مزاحم بقیه نشو بدبختی شماها ...

خب الان نظر خودت چیه ، یه زنه دیگه بیاد بچسبه به شوهرت با هم روبوسی کنن و همدیگه رو بغل کنن و با هم برقصن ، حس بدی نمیگیری یا برات یه چیز کاملا نرماله ؟

😂😂😂

حالا اون شوخی بود 

ولی من یه آدم مذهبی هستم و اینکه نزاری زنت بره سر کار و دانشگاه و چمیدونم سر لباس بهش گیر بدی خیلی پوشیده باشه اینا بد دلی مذهب و دین نیسن 

کار شمام یه چیز معمولی هست کسی که زندگی و خمسذشو دوست داشته باشه همینه دوست داره شریک زندگیش فقط متعلق به خودش باشت 

از بس تو گوشمون خوندن اینجور شدیم

شاید 

اما اخه تو گوشمون وجود خدا و وجود قیامتم خیلی خوندن و گفتن وجود داره 

ولی من به وجود خدا و وجود قیامت اعتقاد ندارم و با وجود این همه ظلم تو جهان بعید میدونم خدایی وجود داشته باشه یا اگرم باشه یا مهربان نیست و یا قادر نیست 

اما در برابر چیزایی مثل اینکه خیانت بده ، دزدی بده ، وقتی شوهر یا زن داری لاس زدن با یه جنس مخالفه دیگه بده ، تهمت و بدجنسی بده اینا رو ذات و عقلم بهم میگه بده

خب الان نظر خودت چیه ، یه زنه دیگه بیاد بچسبه به شوهرت با هم روبوسی کنن و همدیگه رو بغل کنن و با هم ...

شوهرم مثل شوهر تو نیست بره تو بغل زنا حالا چه زن با حجاب چه بی حجاب 

شوهرت خودش لق و هوله

خب تو با شورت و سوتین نگرد کسی جلوتو نگرفته کشورای دیگه میری لب ساحل نرو مزاحم بقیه نشو بدبختی شماها ...

من به کسی امر و نهی نکردم  فقط میخواستم میل باطنی افراد رو بدونم . بیا منو بزن ، اصلا خودت با شورت و سوتین برو تو خیابون به من چه ، منم گفتم واسه خودم حس خوبی نمیگیرم ، تو با شورت و سوتین برو خیابون تا حس خوبی بگیری 😂

شوهرم مثل شوهر تو نیست بره تو بغل زنا حالا چه زن با حجاب چه بی حجاب شوهرت خودش لق و هوله

بیچاره شوهر من 😐😐

بدبخت شوهر من اینجوری نیست به زور به دیگران دست میده 😂 من کلی داشتم میگفتم چون یه کلیپ دیدم ، جورجینا داشت با یه مرد دیگه میرقصید قیافه رونالدو در هم بود ، بعدش رونالدو رفت با یه زنه روبوس کرد و بغلش کرد قیافه جورجینا به هم خورد ، خیلی بیشعور و بی شخصستی که به من و شوهرم توهین کردی .

شوهرم مثل شوهر تو نیست بره تو بغل زنا حالا چه زن با حجاب چه بی حجاب شوهرت خودش لق و هوله

برات گزارش زدم بی ادب 

بدت میاد از تاپیک خب نظر نده  چرا بی احترامی میکنی حقته چند تا فحش ابدار بارت کنم سلیطه