2777
2789
ببین این رفتار مادرت تو رو کوچیک نمیکنه همه ما آدمها تو زندگی اشتباه های کوچک و بزرگ رو داریم ولی او ...

خوشبحالت عزیزم کاش زودتر دانشگاهم اوکی بشه برم خوابگاه راحت بشم و از اون ورم ازدواج دیگه برنگردم تو این خونه 

الان که ازدواج کردی رفتار مادرت چطوره؟تغییر کرده؟؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ما لریم میگیم قوارمه 🤍

عه لر هستی بابا پاشو برو دختر  لر که سوسول نمیشه 😀

والا من هر چی اطرافم لر دیدم همه پر دل و جرات و دنیا رو هم به بریزن اصلا به رو خودشون نمیارن تازه به خرابکاری خودشون افتخار می کنند 🤪 

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه بنظرت برا شام نخورم اون غذارو بچگونست؟.میترسم نخورم مامانم باز ی حرفی بزنه تو جمع بازم مسخره بش ...

نهههه بخور غذا    عادی برو بیرون به روی خودت نیار    با مامانت هم صحبت نکن تا باهات حرف نزده حرف نزن باهاش   ولی اگه باهات حرف زد عادی جواب بده ولی کوتاه    ولی در کل اگه بحث غذا شد بگو من اشتباه کردم دیگه از این به بعد مسعولیت غذای مامان با خودش چون ممکنه من اشتباه کنم    ولی جدا دیگه کار به غذای مامانت نداشته باشی هااااااا    بذار بفهمه     باهاشم سرسنگین باش کلا بعد رفتن مهمون ها هم

کار مادرتون که خیلی بد بوده

ولی شما هم نباید سرخود چیزی تو غذا بریزی بخصوص اگر آشپز کسی دیگه ست.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

یه غذا محلی‌ هست گوشت گوسفندی و جگر و روده و...

اتفاقااااا دقیقا تواین غذا بااااید سیر بریزی تا بوش اذیت نکنه.

خیلی خوشمزه ترمیشه باسیر

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عه لر هستی بابا پاشو برو دختر لر که سوسول نمیشه 😀والا من هر چی اطرافم لر دیدم همه پر دل و جرات و د ...

منم همینجوریم ولی این یکی فرق داشت جلو پسری که عاشقشم و قراره در آینده باهاش ازدواج کنم این قضیه اتفاق افتاد 😂😂

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

جلو جمع خجالت زده شدم خندیدن بهمدیگه رو ندارم برم بیرون چشم تو چشم بشم باهاشون

کی بودن مهمان ها؟

چقد بی فرهنگ بودن که خندیدن باید یه کدومشون جمع میکرد قضیه رو مثلا میگفت بابا خوشمزه میشه من ریختم تا حالا🤦‍♀️

چندسالته وای چه بد🥲💔

حدودا ۲۰

اگه اون آقا پسر و خونوادش هم بهت خندیدن، حتما تو انتخابت تجدید نظر کن

پسره شوکه نگاه میکرد فقط .

مامانش طرف منو گرف

منم همینجوریم ولی این یکی فرق داشت جلو پسری که عاشقشم و قراره در آینده باهاش ازدواج کنم این قضیه اتف ...

نگران نباش اونی که دوست داره تازه الان بیشتر طرف تو هستش که چرا نارحت شدی 

ان شاءالله که دانشگاه یه شهر دور قبول بشی و راااحت بشی بعدش هم ازدواج 🥰😃

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱