2777
2789
عنوان

عقد کرده ها چجوری شب خونه طرف مقابل میخوابن

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 84 پست
دقیقا من اصلا لذتی نداشتم مخصوصا اوایل که درد هم هست ولی بخاطر وظیفه ای که در قبال یه پسر داشتم مجبو ...

وظیفه؟ مگه عروسک جنسیش بودی؟ 

مرد باید اول خونه زندگی رو مهیا کنه بعد چپ و راست رابطه بخواد

الان اون نفقه و خرجیت رو کامل میده وقتی شما مرتب کامل کت بسته در اختیارشی؟ 

حسود؟ حسادت به کی و چی دقیقا؟ اگه آمادگی ندارن نباید عقد کنن. اینکار فقط،شان دختر رو پایین میاره پسر ...

نه ولی یکی از مهم ترین چیزا واسه مردی که تا سن ازدواج سالم بوده همینه طرف بیست سال سالم نگه داشته خودشه حالا می تونه تخلیه بشه چرا نکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خودگذشتگی دختر هاست، متاسفانه وقتی سن کم ازدواج میکنیم همین میشه ، من خودم رو استثنا نمیکنم ، خی ...

بنظر من این از خودگذشتگی نیست عین اینه خودت با دستای خودت تبدیل بشی به یک ادم دم دستی و بی ارزشی

وظیفه؟ مگه عروسک جنسیش بودی؟ مرد باید اول خونه زندگی رو مهیا کنه بعد چپ و راست رابطه بخوادالان اون ن ...

نمیشه خرده گرفت مخصوصا وقتی فرهنگ خانواده اوکی باشه با این قضیه ، میدونی چرا نمیشه خرده گرفت?

به علت جامعه مرد سالار که زن باید تمکین کنه ، نرد خطا کنه تقصیر زنه 

دوم چون دخترای زیادی هستن که بدون عقد داخل پارک با پسرا رابطه دارن 

و سوم دلسوزی و عاطفه خانم ها هم دخیله

نمیشه خرده گرفت مخصوصا وقتی فرهنگ خانواده اوکی باشه با این قضیه ، میدونی چرا نمیشه خرده گرفت?به علت ...

هر وقت مرد خرجی کامل داد رابطه بخواد

در ضمن قانونا هم مرد باید خونه و زندگی فراهم کنه زنش رو ببره بعد هی س کس بخواد نه اینکه هی بره خونه پدر زنه یا زنه رو بیاره خونه باباش که هنوز داره توش میخوره و میخوابه

وظیفه؟ مگه عروسک جنسیش بودی؟ مرد باید اول خونه زندگی رو مهیا کنه بعد چپ و راست رابطه بخوادالان اون ن ...

خونه هم داشت همه چی داشت مشکل اینکه من یه سال از درسم مونده بود برای همین نمی خواستم برم سر خونه ام وگرنه اون از خداش بود فردای عقد برم سر زندگیم

بابا دمش گرم

اره خیلی دوسم داره من خودم در آمد هم داشتم ولی باز با اون حال خودش به کارتم می زد بدون اینکه بگم همش کادو هر چی از دستش بر می اومد واسم می کرد انواع گردش ها و مسافرت ها خب وضع مالی خانواده اش هم عالیه برای همین راحت بود ولی در من اگر قبول نمی کردم رابطه رو ممکن بود بگه من می خوام زنم بیاد باهام زندگی کنه منم مجبور بودم درسمو ول کنم تازه خیلی طفلی اذیت می شد که خرج و همه چی مو می داد هفته ای یکبار زن داشت در ماه

خب دخترم میخاو جهاز اماده کنه یه شبه نمیشع خرید و از قبل . چقد پیچیده میکنی؟ تو یه شبه عروسی کن برو ...

من با بقیه کار ندارم. ایشون تاپیک زد نظر خواست منم نظرم رو گفتم

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹