2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم میگن اه مادرت گرفت

158 بازدید | 12 پست

من خانواده شوهرم و شوهرم خیلی بی دلیل اذیتم میکردن بهانه گیریای الکی میکردن 

یبار مادرم خیلی ناراحت شده بود خیلی آروم و محترمانه ب مادرشوهرم گفت انقد الکی دخترمو اذیت نکن خودتم دختر داری گناهه دختر خودتم عروسه یکی دیگست از خدا بترس مادرشوهرم در جواب با خنده و ب حالت مسخره گفت خدا پسرخاله من و تو نیس هر چی تو بگی اتفاق بیوفته 

و دقیقا دو هفته بعد این حرفا زندگی دخترش برای همیشه تموم شد و از قبل کلا دخترش زندگیش مشکل داشت 

از اون موقع خانواده شوهرم و شوهرم از من کینه گرفتن تا جاییکه الان شوهرم درخواست طلاق داده و میگن مادرت مارو نفرین کزد دخترمون طلاق داره میگیره !!!! الان کی مقصره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اگ ایمان آورده بودن ج باعث طلاق ما نمیشدن

چرا دیگه کاملا ایمان دارن که به زبون آوردن اونا یه مشکلی دیگه ای دارن به عنوان کرم کلا انگار زندگی خراب کنن باور کن زندگی دخترشونم خودشون خراب کردن

چرا دیگه کاملا ایمان دارن که به زبون آوردن اونا یه مشکلی دیگه ای دارن به عنوان کرم کلا انگار زندگی خ ...

اره دیگ خودشون خراب کردن 

دختره وگرنه کژدار و مریض زندگیشو داشت می‌کرد خود داماده گفته بود مادرزنم وسط زندگیم بود و پدر منو درآورد منتها بخاطر اینکه زندگیمو دوس داشتم کنار میومدم 

عمرت داره هدر میره تو این زندگی تصمیمت رو بگیر یا رومی روم‌یا زنگی زنگ تکلیفتو روشن کن

طلاق میگیریم درنهایت فقط الان مراحلش داره طی میشه 

من دارم زندگیمو میکنم دانشکاه و باشگاه و تفریحم سر جاشه 

طلاق میگیریم درنهایت فقط الان مراحلش داره طی میشه من دارم زندگیمو میکنم دانشکاه و باشگاه و تفریحم سر ...

پس این فکرا رو بریز دور هرچی بیشتر بازگو کنی بیشتر ملکه ذهنت میشه سعی کن همه حرفاشونو بریزی دور و یادت بره