2777
2789
عنوان

عقد کرده ها چجوری شب خونه طرف مقابل میخوابن

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی شوهرت نیاز داره چیکار کنی بعدم زمان قدیم عروس با مادرشوهر زندگی می کرده مگه حریمش از بین میر ...

تشریف ببرن هتل، سوییت ، ویلا ، سفر . پولشم اگه نداره بشینه سرجاش نیازش روهم بنشونه سرجاش 

قبلا اگر باهم زندگی میکردن عروسی میگرفتن و یه اتاق یا دوتا اتاق میشد تحت عنوان خونه و حریم اون عروس و داماد 

من همچنان به همچین دختر و پسری نگاه خوبی ندارم . 

ما اصلا تو خانواده پدری و مادریمون چنین حرکت چیپی نداریم شب بمونن خونه طرف .

خب وقتی شوهرت نیاز داره چیکار کنی بعدم زمان قدیم عروس با مادرشوهر زندگی می کرده مگه حریمش از بین میر ...

یک جور از خود گذشتگی خانم هاست بنظرم 

بنظرم هیچ دختری نمیتونه تو خونه غریبه یا خونه پدریش حس خوب و رضایت بخشی داشته  باشه ، بنظرت درسته ؟

چون خودم درک کردم خیلی وقتا مشابه رو

تشریف ببرن هتل، سوییت ، ویلا ، سفر . پولشم اگه نداره بشینه سرجاش نیازش روهم بنشونه سرجاش قبلا اگر با ...

چند بار برن هتل بعدم منم موافقم باهات ولی شرایط من فرق داشت ماهی یکبار شوهرمو می دیدم یه هفته همونم ازش درسغ می کردم نمی تونست تحمل کنه زن نگرفته بود واسه که از دور تماشا کنه که

واه خب دارن عروسی میگیزن اماده کردن یه خونه زندگی یع شبه نمیشه که درحد یسال طول میکشه انقد حسود نباش ...

حسود؟ حسادت به کی و چی دقیقا؟ اگه آمادگی ندارن نباید عقد کنن. اینکار فقط،شان دختر رو پایین میاره پسر که نه برای خودش مهمه نه برای اطرافیانش

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
چند بار برن هتل بعدم منم موافقم باهات ولی شرایط من فرق داشت ماهی یکبار شوهرمو می دیدم یه هفته همونم ...

همون ماهی یکبار برن هتل . دیگه کل زوج های خانواده من همین شکل هستن . هتل و سفر و یا اصلا خودشون خونه دارن.

وقتی شرایطش نیست مجبور بپذیره

یک جور از خود گذشتگی خانم هاست بنظرم بنظرم هیچ دختری نمیتونه تو خونه غریبه یا خونه پدریش حس خوب و رض ...

دقیقا من اصلا لذتی نداشتم مخصوصا اوایل که درد هم هست ولی بخاطر وظیفه ای که در قبال یه پسر داشتم مجبور بودم چون اون از راه درست می خواست کوچکترین حقش رو انجام بده حالا منم می گفتم نه ممکن بود به جای اینکه این همه علاقه اش بهم بیشتر شد کمتر بشه

حسود؟ حسادت به کی و چی دقیقا؟ اگه آمادگی ندارن نباید عقد کنن. اینکار فقط،شان دختر رو پایین میاره پسر ...

خب دخترم میخاو جهاز اماده کنه یه شبه نمیشع خرید و از قبل . چقد پیچیده میکنی؟ تو یه شبه عروسی کن برو به بقیه کار نداسته باش

تشریف ببرن هتل، سوییت ، ویلا ، سفر . پولشم اگه نداره بشینه سرجاش نیازش روهم بنشونه سرجاش قبلا اگر با ...

از خودگذشتگی دختر هاست،  متاسفانه وقتی سن کم ازدواج میکنیم همین میشه ، من خودم رو استثنا نمیکنم ، خیلی موارد مشابه خودم رو کوچیک کردم الان پشیمانم، دقیقا رابطه تو یک اتاق وقتی دیگران تو خونن برای خانم فقط عذابه ، ولی برای مرد نه ، چرا باید دختر از خود گذشتگی کنه 

بازم میگم خودم از خودگذشتگی های مشابه و بدتر کردم و پشیمانم