2777
2789
عنوان

زن داداشم ببینید بهم چی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن داداش من مثلا تمیزی براش مهمه نمی‌داشت بچه شو جز خودش و داداشم و مادرش و دکتر کسی دیگه بغل بگیره ...

نه حساس نیست 

یعنی به خدا تا قبل 1سالگیش همش از رو لباسش بوسش میکردم خودم حساس ترم رو بچه تا زن داداشم 

چقدر با شعوریخواهرشوهر من بچه ام میگه برو پیش بابا و مهسایا فلان چیو از مهسا بگیر همش به بچه ام اسمم ...

اصلاً من امکان نداره از وقتی به دنیا اومده باور کن دیگه داداشمو با اسمش صدا نزدم بعد همش بهش میگم بابا فلانی مامان فلانی بابایی مامانی یه وقت بچه دهن من میشنوه باد میگیره 

به نظرم اینکه هر چیزی براش بخری درست نیست. بعضیا دوس ندارن.فقط موقع عیدو تولد اینا براش خرید کن. نه زود زود یا همه چی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
مادرها همه اینجوری هستند عزیزم غریزه‌شون اینه مادر نشدی هنوز

آره ولی خب ببین اون بچه مثلا ۲ ۳ ساعت در هفته عمه شو میبینه و یه مادر هر روز ۲۴ ساعت با بچه ست.

خب یه چند ساعت با عمش باشه چه فرقی میکنه

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.