2777
2789
عنوان

پسرم همکلایشو تو مدرسه زده

161 بازدید | 27 پست

پسرم ۶ سالشه 

خیلی اذیت میکنه بچه هارو هل میده میدوه لگد میزنه

به حرف معلمش گوش نمیده. تو این دو هفته معلمش هزار بار بهم گفت پسرت اذیت میکنه

خودم میدونم اینو تو خونه کلی دعواش میکنم که نزن میگه باشه ولی فایده نداره

پیش دبستانیه.. صبحا به زور میره مدرسه دم در کلاس نمیره تو بهش میگم برو گریه میکنه و ...

امروز به شوهرم گفتم تو ببرش مدرسه این خستم کرد

بردتش .. بعد وقتی ظهر رفتم بیارمش دیدم زده تو صورت یه پسری صورتش خونی شده..‌ البته پسرمم کتک خورد از اون بچه دماغش خونی شده

تو راه برگشت کلیییی بچمو دعوا کردم زدمش چون واقعا خستم کرده بهش گفتم دیگه مدرسه نمیبرمت گریه و داد کرد و عذرخواهی کرد

حالا مامان اون بچه رفته با معلم بحث که چرا بچه منو زدن و ... معلمم زنگم زده گفته با پسرت حرف بزن چون اگه دوباره یکیو بزنه مجبورم به مدیر بگم و .. مدیرشون مرده و معلماشون خانوم

توروخدا بگین چیکارش کنم واقعا دیوونم کرد کلا یه ماه هم نشده مدرسه باز شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به معلمشون بگو یه مشاور معرفی کنه بهتون

اینجوری هم شما اذیت میشی هم بقیه بچه ها

پدرش دست بزن داشته؟

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

با کمال تأسف از خودتون یاد گرفته که موقع ناراحتی و بروز احساسات با عصبانیت کتک بزنه به نظرم خودتون. رو درمان کنین 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
مگه تو خونه جلوش دعوا میکنین با شوهرت؟ یا همون بحث کوچیک؟ یا جایی بردیش که دعوا دیده یا؟

نه اصلا

خیلی هم مراعات میکنیم جلوش 

ولی کلا اذیت کنه مدلش انگار

با کمال تأسف از خودتون یاد گرفته که موقع ناراحتی و بروز احساسات با عصبانیت کتک بزنه به نظرم خودتون. ...

اخه من و شوهرم اصلا دعوامون نمیشه اینجوری  

اگه هم بشه جلوش نمیکنیم این کارارو