2777
2789
عنوان

پسرم همکلایشو تو مدرسه زده

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 27 پست
اخه من و شوهرم اصلا دعوامون نمیشه اینجوری اگه هم بشه جلوش نمیکنیم این کارارو

تو نوشته هاتون گفتین که امروز تو راه پسرتون رو زدین شما عصبانی میشن بچه ارو میزنین بچه یاد می گیره دیگه 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
میدونم خیلی سخته که آروم باشی ولی بچه رو اصلا نزن بخدا همین روش خیلی اثر گذاره سعی کن آروم و با مهرب ...

نمیزنم من اصلا خوشمم نمیاد از دعوا 

ولی امروز واقعا دیوونم کرد 

چون این اولین بار نبود که تذکر میدن به من 

یعنی یه ماه هم نشده مدرسه بازه ۱۰۰ بار رفتم دفتر مدیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب قطعا ولی کتک زدن بچه ها چی ؟

دیگه نمیدونه چکار کنه هنو بلد نیس خشمشو کنترل کنه 

دست خودش نیس سنی نداره. 

بهش بگو وقتی عصبانی شدی سه تا نفس عمیق بکش 

یا وقتی عصبانی شدی اب بخور 

یا به اسباب بازیت فکر کن 

اونجوری حواسش پرت میشه

تو نوشته هاتون گفتین که امروز تو راه پسرتون رو زدین شما عصبانی میشن بچه ارو میزنین بچه یاد می گیره د ...

اره چون امروز واقعا خستم کرد 

تو خونه خیلی من و باباش باهاش حرف میزنیم

که پسر خوبی باشه کسیو نزن اذیت نکن برات جایزه میگیرم

ولی اصلااا فایده نداره

نه ولی وقتی خیلی اذیت میکنه من میزنمش بعضی وقتا

نزنش باید مشکل اساسی حل بشه

نهایت امسال نره مدرسه وای نزنش

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
مگه بقیه پدر مادرا دعواشون نمیشه تو خونه؟یعنی همه بچه ها باید دست بزن داشته باشند ؟یا همه خونشون گل ...

همینو بگو

مگه تو خونه من چیکار میکنم که بچم باید یاد بگیره یکیو بزنه ؟!

خداییش خیلی باهاش حرف میزنم تو خونه که پسر خوبی باشه

تو خونه اصلاا اینجوری نیست حرف گوش میده

نمیدونم میره مدرسه چش میشه

نفرستش مدرسه ....بگو گفتن نیا ...واس کار بدش از چیزایی ک دوست داره محرومش کن

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
محکم نزدم که

ببرش مشاوره خودشم اینجوری اذیت میشه

یا مثلا به معلم بگو بش بگه اگه یه ماه کسی را اذیت نکرد یه جایزه بهش میدین

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
نفرستش مدرسه ....بگو گفتن نیا ...واس کار بدش از چیزایی ک دوست داره محرومش کن

گوشی دوست داره بهش گفتم تا یه هفته گوشی نمیگیره دستش

بستنی هم خیلی دوست داره قرار بود امروز باباش بخره براش بهش گفتم نخره کلی گریه کرد

همین کافیه ؟؟

گوشی دوست داره بهش گفتم تا یه هفته گوشی نمیگیره دستشبستنی هم خیلی دوست داره قرار بود امروز باباش بخر ...

اره تو این ی هفته گوشی نده بگو ببینم اگه خانمت رفتارت گفت خوبه پس میدم....اگه کار خوبی کرد جایزه بده ...وقتم داری مدرسه بشین با گریه نره 

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...