2777
2789
عنوان

بنظرتون علت اینکه همسرت دوس داره با بقیه خانمها ل ا س بزنه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 52 پست

خدا بهت صبر بدا 

این بد ترین کاریه که یه نر خر میتونه انجام بده 

اخه یکی نیست بهشون بگه شمایی که انقد جا ک ش  هستین چرا ازدواج میکنید چرا با روح و روان دختر مردم بازی میکنید 

مگه دختر مردم که زنتون شده بازیچه دستتونه که با دیگران لاس میزنی خوش و بش میکنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بغض داره خفم میکنه

برو پیاده روی تو خونه نمون عزیزم منم تو این شرایط بودم و انقدر بغض بهم فشار اورد و گریه کردم و تو خودم ریختم...هم چشمم ضعیف شده و هم بعد این فشار عصبی پریود نشدم دکتر گفت یائسگی زودرس گرفتی با دارو تحت درمانم دارو قطع میکنم بازم پری نمیشم.

الان که فکر میکنم اشتباه کردم حساس و ناراحت بودم .برا خودت وقت بزار ورزش کن .مطالعه و ...نزار فشار عصبی روانیت کنه .بدبختیش واسه خودمون میمونه الانم دارو اعصابم میخورم حتی به همسرم نگفتم و نمیدونه

بدونه لابد میگن خودتون مریض بودین و فلان...پس به خودت فشار نیار

به جای اینکه دخترای مردمو درست کنین اول شوهرتونو ادم کنین

باشه .حتما ...تو برو به نمایشت برس.مشکل مردا هستن که باید نگاه نکنن و سر بزیر باشن ...شما و امثالتون لخت کنید بیوفتین تو خیابان ها خوش باشین..

این چه تفکریه عشقم:)

عزیزم خوندی چی گفتم 

گفتم به خودت برس 

خرج کن حال دلت خوب بشه 

نه پس بمونه حرص بخوره بعد بگه من سبزه ام 

الان با ی رنگ مو آدم از این رو ب اون رو میشه 

چقد تو روحیه ادم‌تاثییز دارع

به جای اینکه دخترای مردمو درست کنین اول شوهرتونو ادم کنین

دختره پاچه شلوارش گذاشته رو زانو بینی عمل کرده لب ژل زده پرسینگ و کامپوزیت دندان و ارایش غلیظ و موها کراتین و لاک و ....عشوه و فلان اشکالی نداره سلیقه شه ولی باورت نمیشه تو مغازه چنان رفته بود تو دهن و صورت مرد فروشنده که مو نداشت و ریش و پشم و پنجاه ساله چنان عشوه خنده ای میکرد مرده مونده بود من از بندگان برگزیده خدام و اینم حوری دختر هجده سالم نداشت.خیلی خوشگل بود...

این مرد بره خونه زنش بگه نان بخر چنان میپره بهش که دخترا واسم میمیرن و فلان  تو غر میزنی  

دختره پاچه شلوارش گذاشته رو زانو بینی عمل کرده لب ژل زده پرسینگ و کامپوزیت دندان و ارایش غلیظ و موها ...

بعصیا راحت بودن و با کرم ریختن اشتباه گرفتن

یه زن میتونه حجاب هم نداشته باشه اما جلف و کرمو نباشه

کسی ک این رفتارارو میکنه هدف داره دیگه

چی میشه گفت .مردا که کرم دارن ولی خانم ها و حتی دخترای مجرد بگو.چرا این قدر عقده ای هستین و میرید تو ...

دقیقا

یه دخترخاله دارم با وجود اینکه متاهله و بچه داره...بدجور کرم میریزه انقد با مردای غریبه و فامیل هر و کر میکنه که حد نداره...

داداشم میگفت بخدا من بعنوان پسر خجالت میکشم چرا اینجوری میکنه کم مونده شلوارشو بکشه پایین بگه بیا....