2777
2789
عنوان

بنظرتون علت اینکه همسرت دوس داره با بقیه خانمها ل ا س بزنه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 52 پست
بعصیا راحت بودن و با کرم ریختن اشتباه گرفتنیه زن میتونه حجاب هم نداشته باشه اما جلف و کرمو نباشهکسی ...

الان دیگه واقعا انگار مد شده یا من ندیده بودم .حتی تو اداره کارمند های خانم و آقا هم با اینکه محجب و سن دار هستن...انقدر راحت حرف میزدن و شوخی و خنده و چای میخوردن به خدا هنگ کرده بودم....خواهر و برادر ها اینطوری حرف و خنده نمیکنن...حتی تو مغازه و بازار و خیابان

الان دیگه واقعا انگار مد شده یا من ندیده بودم .حتی تو اداره کارمند های خانم و آقا هم با اینکه محجب و ...

دقیقا تو اداره تو مطب تو دنددنپزشکی

اصلا یه وضع ناجوری شده

تاام یچی بگی یا میگن امل یا میگن دلمون میخواد یادفلان

من خودم محجبه نیستم ولی دیگه یه حدودی داره هر چیزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش یه کمپین راه بیفته 

#‍ ‍نه ب لاس زدن با مرد متاهل

برای حمایت از امثال استارتر ک زیاد هم هستن تو جامعه 

ک ذره ذره آب میشن و برای کسی مهم نیس 

مردا ک نمیشه آدم کرد حداقل با خانوما حواسمون باشه

دقیقا تو اداره تو مطب تو دنددنپزشکیاصلا یه وضع ناجوری شدهتاام یچی بگی یا میگن امل یا میگن دلمون میخو ...

منم محجب نیستم.ولی تو روابط خیلی جدیم.جالبه میگن مردا باید تربیت بشن.و نگاهشون کنترل کنن

دقیقا تو اداره تو مطب تو دنددنپزشکیاصلا یه وضع ناجوری شدهتاام یچی بگی یا میگن امل یا میگن دلمون میخو ...

گفتی مطب دندان پزشکی یادم افتاد  یه خانم که متاهل بود منشی بهش گفت نوبت هامون پره بعد خانمه گفت به دکتر میگم و فلان پشت در چند بار گفت دکتر آقای دکتر...

بعد دکتر اومد بیرون گفت وای چرا من انقدر صداتون میکنم دکتر نمیگی جون دکتر   یه خنده و مسخره بازی در اورده بود که مونده بودم چطور روش میشه ..همه هم هنگ کرده بودیم فقط نگاش میکردیم  

حالا ما بیاییم بگیم زن باید سنگین رنگین باشه برا مرد غریبه عشوه نیاد میگن زن دلش پاکه دوست داره با هزار من ارایش بره تو بغل مرد دیگه 

مرد باید چشمش پاک باشه بفرما هم جنس خودت داره با بچه عذاب میکشه