بعصیا راحت بودن و با کرم ریختن اشتباه گرفتنیه زن میتونه حجاب هم نداشته باشه اما جلف و کرمو نباشهکسی ...
الان دیگه واقعا انگار مد شده یا من ندیده بودم .حتی تو اداره کارمند های خانم و آقا هم با اینکه محجب و سن دار هستن...انقدر راحت حرف میزدن و شوخی و خنده و چای میخوردن به خدا هنگ کرده بودم....خواهر و برادر ها اینطوری حرف و خنده نمیکنن...حتی تو مغازه و بازار و خیابان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا تو اداره تو مطب تو دنددنپزشکیاصلا یه وضع ناجوری شدهتاام یچی بگی یا میگن امل یا میگن دلمون میخو ...
گفتی مطب دندان پزشکی یادم افتاد یه خانم که متاهل بود منشی بهش گفت نوبت هامون پره بعد خانمه گفت به دکتر میگم و فلان پشت در چند بار گفت دکتر آقای دکتر...
بعد دکتر اومد بیرون گفت وای چرا من انقدر صداتون میکنم دکتر نمیگی جون دکتر یه خنده و مسخره بازی در اورده بود که مونده بودم چطور روش میشه ..همه هم هنگ کرده بودیم فقط نگاش میکردیم