2777
2789

یعنی من به چشمش نمیام

کافی نیستم براش 

بعضی موقع ها میگم شاید چون سبزم‌ و مثل دخترهای تهران خوشگل نیستم اینحوری میکنه

یا شاید با کلاس نیستم 

نمیدونم تا الان بخاطر این که خرج خودمو بچمو میده نشستم هزاران بار از این کارا ازش دیدم

بدبخت تر از منم اخه وجود داره

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 

علتش مرض گلم، مرض لاسیدن و اینجور کارا . مشکل از تو نیست🌹قطعا

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون یه ادم لاسوعه

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

به جای اینکه بشینی خودتو سرزنش کنییکم اعتماد به نفس داشته باشاینکه اون ادم مریضیه مشکل اونه

اعتماد به نفسی مگه گذاشته برام اخه

ببین با چ زن‌هایی لاس میزنه ب خودت برس نه اینکه تو بد باشیاینکه این حس بد رو نداشته باشی خرج کن سبزه ...

با بی‌حجابا 

من چادریم 

چی میشه گفت .مردا که کرم دارن ولی خانم ها و حتی دخترای مجرد بگو.

چرا این قدر عقده ای هستین و میرید تو شکم و صورت مردا هر کر میکنید.میدونن که مردا خوششون میاد.بعدم میشینن میگن وای همسرش کافی نیست و فلانه خدا به زمین گرم بزنتشون.و گیر ادم صد برابر بدتر از خودشون بیوفتن .