2777
2789
عنوان

بنظرتون علت اینکه همسرت دوس داره با بقیه خانمها ل ا س بزنه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 52 پست
با بی‌حجابا من چادریم

فک نکنم مریضی شوهرت ربطی به حجاب داشته باشه زیاد ولی خب، سایت به شدت سوگیری و عقاید مذهبی سیاسیش تحمیلی و خشکه و نمیشه چیزی گفت

Astronomy🌿 دانشجوی روانشناسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببین بعضی مردها کلا ذاتشون اینه ،شما دنبال ایراد از خودت نباش ،مثل اعتیاد میمونه ،باید ببندیشون یه جا  شاید بشه ترکشون داد ،هر چند اینم بعید میدونم ...اینجور مردها تا لحظه ی مرگشونم این کارشون انجام میدم ،اگه گفتن قول و فلان دروغ میگن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
چی میشه گفت .مردا که کرم دارن ولی خانم ها و حتی دخترای مجرد بگو.چرا این قدر عقده ای هستین و میرید تو ...

بعضی از مردها خانوم یه بحث کوچیک میکنه البته مقصرم نیست ،اون خانوم‌هرزه براش عزیز میشه میگه وای ببین این قربون صدقه م میره و آرومم میکنه این برعکس میره رو اعصابم  ..حالا جالبه اون هرزه  زیر یک سقف باهاشونم  نبوده ،اسم حیوونم برای اینا حیفه

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
از زندگی خستم

من درکت میکنم چی میگی خودم تجربه ش کردم ...این زخم تا ابد همراهته ..فقط به خدا واگذارش کن ..تواس پس میدن انشاءالله 

عزیزم من هم این مشکل را دارم و بدتر اینکه همسرم از اینکه با من جایی بیاد خجالت می کشه ولی من دیگه هی ...

اصلا هیچ انگیزه ای که باهاش ادامه بدم ندارم

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع