بعضیا توی بارداری به خاطر تغییر هورمون ها مثل حالتای پی ام اس میشن دیگه. مودشون تغییر میکنه.
من خیلی اینطوری شدم. گاهی اوقات حالم از خودم بهم میخوره انقدر که غر میزنم و حساس شدم🤣🤣
یه بار که تاپیک هم زدم راجبش. دست همکارم رفت لای پره هواپیما انگشتش قطع شد من داشتم خودمو میکشتم در حالی که واسه ما یه چیز عادی و طبیعیه.
بعد چند شب پیش انقدر غر زدم که من نمیخوام شام درست و اینا. شوهرم هم میگفت باشه اوکیه من میپزم یا بیا بریم رستوران فقط انقدر غر نزن.
بعد رفتیم رستوران من از عمد گرون ترین غذا رو سفارش دادم که شوهرم اذیت بشه. (واقعا نمیدونم چرا یهو اینجوری میشم)😂😂😂
بعد حالا اون اصن واکنش نشون نداد. بعد چون واکنش نشون نداد من ناراحت شدم و دلم شکست.🤣
بعد گذشت شام تموم شد و اینا رفتیم که پولشو پرداخت کنه خیلی گرون شد صورتحسابمون.
اومدیم تو ماشین که تو چرا اصلا به من توحه نمیکنی از من نمیپرسی و میری کلی پول خرج میکنی. انگار نه انگار که من شریک زندگیتم. اونم هی میگفت بابا به من چه خود تو یه چیز گرون گرفتی ولم کن😂😂😂 منم هق هق گریه میکردم میگفتم منو ببر بزار خونه بابام میخوام طلاق بگیرم تو به من اهمیت نمیدی بدون مشورت با من میری رستوران و چیزای گرون میخری.🤣😂
من هیچوقت پی ام اس اینجوری نداشتم و پریودیم عادی بود فقط یه ذره حساس تر میشدم و زود گریه میکردم. الان که باردارم یه وقتایی خیلی رفتارای بدی نشون میدم.
چیکار کنم اینجوری مواقع اروم بشم🤦♀️