2777
2789
عنوان

کنکور مجدد

167 بازدید | 25 پست

دخترا کسی هست دوباره بخواد کنکور بده؟ من اون موقع ها بچه خرخونی بودم ولی کنکورمو خراب کردم از طرفی نمیدونستم برا چی دارم میخونم هدفی هم نداشتم شانسی یه رشته ای رو رفتم ولی بازارکار صفر الان دوستامو میبینم خیلی حس عقب موندگی گرفتم منی که ۹۹ درصد مواقع ازشون تاپ تر بودم الان هیچی نشدم از طرفی نظام قدیمم ولی نمیدونم چیکار کنم کسی شرایط منو داره؟؟؟ توروخدا بیاین؟؟؟

من مصاحبه چند نفر دیدم که بعد چند سال، برگشتن خوندن قبول شدن 

خودمم دوباره میخوام کنکور بدم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چه رشته ای رفتی عزیزم؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه تایمی اینجوری بودم نمیخواستم ادامه تحصیل بدم الان پشیمونم چون بیشتر دزسارو پاس نشدم و باید دی برم امتحان بدم حالا میخوام امسال کنکورم شرکت کنم نهاییام هستن نمیدونم چجوری همشونو بخونم

من مصاحبه چند نفر دیدم که بعد چند سال، برگشتن خوندن قبول شدن خودمم دوباره میخوام کنکور بدم

واقعا؟؟؟ آخه رشته هایی که میخوام جزو تاپ هاست اگه نتونستم چی مسخره عالم و آدم نمیشم؟ ۳۰ سالمه

بنظرم اگر اوکی هستی خب شرکت کن.

اگه اینستا داری پیج های مشاوره رو دنبال کن خیلیا بودن مثل شما.

برات معجزه میکنہ✨ خدایـے که صبوری‌هاتو دیدھ🥺«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ» خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊️

واقعا؟؟؟ آخه رشته هایی که میخوام جزو تاپ هاست اگه نتونستم چی مسخره عالم و آدم نمیشم؟ ۳۰ سالمه

به دیگران نگو 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اونام یکیش کاردانی اتاق عمل بوذه

یکی دیگه اش میکروبیولوژی ترم آخر 

دلشون دندون میخواسته 

مشاور گرفتن، خوندن، قبول شدن 

برو مصاحبه هاشونو بخون 

کلی از این ادما ریخته 

تو کانال مشاوره ای مدیکال و سیب ترش 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

منم یه تایمی اینجوری بودم نمیخواستم ادامه تحصیل بدم الان پشیمونم چون بیشتر دزسارو پاس نشدم و باید دی ...

خیلی بده یه کوچولو حسرتش مونده تو دلم میگم شانسی کنکور بدم بلکه خیلی هم بد نشد از طرفی درسا خیلی تغییر کردن

خیلی بده یه کوچولو حسرتش مونده تو دلم میگم شانسی کنکور بدم بلکه خیلی هم بد نشد از طرفی درسا خیلی تغی ...

بنظرم میتونی دوباره سروع کنی

منم چند سال بود هیچی نخونده بودم

الان دارم میخونم واقعا عالیه

جلوی مامان بابام آبروم میره آخه خیلی دوست دارم بهم افتخار کنن

نگو بهشون گلم وانمود کن درسای خودته

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم