دخترا کسی هست دوباره بخواد کنکور بده؟ من اون موقع ها بچه خرخونی بودم ولی کنکورمو خراب کردم از طرفی نمیدونستم برا چی دارم میخونم هدفی هم نداشتم شانسی یه رشته ای رو رفتم ولی بازارکار صفر الان دوستامو میبینم خیلی حس عقب موندگی گرفتم منی که ۹۹ درصد مواقع ازشون تاپ تر بودم الان هیچی نشدم از طرفی نظام قدیمم ولی نمیدونم چیکار کنم کسی شرایط منو داره؟؟؟ توروخدا بیاین؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیشه آخه از همه کارام خبر دارن 😅 از طرفی خب حمایتشونم لازم دارم از لحاظ مادی
خب با یه مشاور پیش برو که جا نمونی ، تو کلاس یکی از اشناهامون یه مرد ۵۰ ساله سال ۵ پزشکی بود انگیزتو از دست نده تلاش کن مطمئن باش میشه
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
خب با یه مشاور پیش برو که جا نمونی ، تو کلاس یکی از اشناهامون یه مرد ۵۰ ساله سال ۵ پزشکی بود انگیزتو ...
یه جواری هدف و انگیزه دارم ولی آخه بعد ۱۰ ساااال خیلی سخته هم ترمیم هست هم کنکور هرسالم که یه قانونی میذارن میترسم برم و توی اون مسیرم سرشکسته بشم آخه مثلا یکی از آشناهامون که دندون پزشک بود دختر سمپادیشو فرستاد ترکیه تا دارو بخونه وقتی این دختر نتونسته رتبه بیاره من چجوری بیارم؟؟
یه جواری هدف و انگیزه دارم ولی آخه بعد ۱۰ ساااال خیلی سخته هم ترمیم هست هم کنکور هرسالم که یه قانونی ...
تو از کجا میدونی میخونده ؟ شاید وانمود میکرد میخونه
دوستع منم کل فک و فامیلشون فک میکردن قبول میشه ولی درس نمیخوند داخل اتاق همش سرش تو گوشی تازه اون نمونه دولتی ام بود معدلشم بالا بود ولی پشت کنکور که موند از رقابت منحرف شد
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀