2777
2789
عنوان

خانوادم میگن طلاهاتو بده ما

| مشاهده متن کامل بحث + 18978 بازدید | 502 پست
تجربه میگه طلاهات نابود میشه، بگو یه سهم از زنینشو بهم بدین طلاها مال خودتون

منم همینو میگم تازه باید باید اندازه پول زمین و خرجی که شده یعنی 6 ملیارد یک دنگ بزنن به نامم 

نه اینکه بعد ساخت بزن قیمت بزنن چون من که نمیخوام بخرم

میگن نه بعدا بیای بگی میخوام بفروشم سهممو چیکار کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دوره ایه که هیچ کاری اندازه طلا سود نداره

شراکت با نزدیکان اونم با این وضعیت ترکمانچای که فقط ضرره و دلخوری

بگو نه ترجیح میدم طلا نگه دارم. اینجوری ضرر میکنم و ناراحتی پیش میاد

اگر هم خواستی شراکت کنی بر مبنای قیمت الان حسابه

بگو 4 تومن زمینه، یه تومن شما میدید یه تومن من، پس من یک ششم سهم دارم و باید یک دونگ بزنید به نامم و یک ششم درآمدم مال منه

ولی بازم توصیه میکنم نکن، چون پولت اونجا گیر میفته و حاشیه هم داره

طلا در حال رشده و هر لجظه اراده کنی برات پول میشه

منتی هم سرت نیست

خب شما الان طلات یک میلیارد هست به گرم بهشون بده نه به مبلغ بگو بسازن بعد به من به گرم برگردونین ... ...

دلت خوشه کی به دختر چیزی برمیگزدونه، اونا اگه دلشو داشتن میگفتن زمینش مال تو، همین الان اونقدر خط و نشون کشیدن که یه وقت فکر نکنه مغازه برای اسی هست. 

اگه هم چنین چیزی بوه اونا پس نمیدن و دخترا هم که اهل دعوا و اینا نیستن بهش نمیدن. 

اصلا قبول نکنی ها این وسط طلاهات هاپولی میشه که هیچ دوروز بعد به قول خودت خواهر برادرات هم گردن نمیگ ...

همون من از همبن میترسم 

همین الان خواهر کوچیکم فهمید سود میخوان بدن بهم قهر کرده.سنش کمه ها اما بازم بدش اومده از این موضوع 

ابداً نده 

ببر بریز صندوق امانات بانک اصلاً هم بهش دست نزن 

هر چی هم پول به دست آورده تبدیل به طلا کن ببز بزار رو طلاهات ( البته صندوق امانات بانک دستمزد خودشو میگیره ) بهتر از اینکه مورد کلاهبرداری واقع بشی یا سرقت بشه 

البته شابد خانوادت آدمای درست کرداری باشن ولی خب ریسکه 

بعد که طلاهات زیاد داشت بده ملک ( به ماشین نده ، بده به زمین آینده دار یا مغازه ای که تو طرح نباشه و عقب نشینی نداشته باشه یا بده آپارتمانی که دست دوم نباشه

پوفففف🤦‍♀️🤦‍♀️

شما از همین الان یاد بگیر نه گفتن رو گل 

و دفاع از حقوق خودتو 

طلا هر کسی خریده الان متعلق به شماست 

تمام 

نگه دار برای خودت استفاده کن 

بعدا میخرم بعدا به نام میزنم بعدا..... همش کشکه 

پول نه قرض میکنم نه میدم طلا که به هیچ عنوان 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

نده:/

شریک اگه خوب بود خدا برا خودش شریک انتخاب میکرد حالا کوووووو تا ب سود دهی برسه مغازه عزیزم کلا کاسبا ی جمله معروف دارن میگن کاسبی دو سال اول یعنی خاک خوری ببین میتونی اصلا؟

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

خب شما الان طلات یک میلیارد هست به گرم بهشون بده نه به مبلغ بگو بسازن بعد به من به گرم برگردونین ... ...

خب اینجوری اصلا طلا ندم بهتره من گفتم بزنن به نامم از اون ملک که منم سود کنم

وگرنه 8 گرم طلا ازم گرفتن ندادن

منم همینو میگم تازه باید باید اندازه پول زمین و خرجی که شده یعنی 6 ملیارد یک دنگ بزنن به نامم نه این ...

بگو به اندازه پولم سند بزنین به نامم 

همانطور که اونها میگن تو بچمونی ما که سهم تورو نمیخوریم شماهم بگو شما پدر ومادرمن هستید من  که راضی به ضرر شما نیستم بهترینش اینه یک دونگ از زمین به اسم شما بشه

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
منم همینو میگم تازه باید باید اندازه پول زمین و خرجی که شده یعنی 6 ملیارد یک دنگ بزنن به نامم نه این ...

بگو شما از همین الان به من اعتماد ندارین یعنی؟ اونوقت من چه طور اعتماد کنم که فردا در دادگاه صف نبندم؟ 

خودت خاناده تو بهتر میشناسی ولی من زیاد دیدم ار دختر میکنن اخرم پسر براشون عزیزه.