2777
2789
عنوان

خانوادم میگن طلاهاتو بده ما

| مشاهده متن کامل بحث + 18986 بازدید | 502 پست
ابداً نده ببر بریز صندوق امانات بانک اصلاً هم بهش دست نزن هر چی هم پول به دست آورده تبدیل به طلا کن ...

اطلاع داری شرایط صندوق امانات چطوره عزیزم 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باید نسبت گرفت شما الان داری مثلا یک شیشم کل سرمایه رو میدی بعد ساخت هم باید توی یک شیشم کل سرمایه شریک باشی 

مثلا اگر ارزش کلی الان ۶ میلیارد باشه و بشه ۱۲ بعد ساخت پول شما هم باید دوبرابر بشه 

و اینکه کلا شراکت با خانواده اخرش بحث و دلخوری و ضرر هست 

و دوما فروختن طلا الان اصلا عقلانه نیست 

🍃

بهشون بگو من اینقدر طلا میدم مثلا صدگرم دویست گرم هرچقدر همون مقدار میگیرم اونم باید محضری بشه اگه ق ...

اخه من میخوام از اون ملک بزنن یه نامم سود ببرم 

وقتی ستخه میشه ارزشش بالا میره قیمتش بالا میره ولی هیچی به من نمیرسه 

من بودم هیچوقت این کارو نمیکردم

بعدم خیلی تعجب میکنم میگی روم نمیشه بهشون بگم، حرف بدی نمیزنی چرا روت نمیشه؟ چطور اونا روشون میشه همچین چیزی بهت بگن؟ ببخشید اینو میگم ولی خانوادت گیرت اوردن بخدا

❤️

بستگی داره خانوادت و خاهر برادرات چطور آدمی باشن بعدم چرا روت نشه بگو حرفاتو

خانوادم خوبن میگن میترسیدم بعدا ادعا کنی و بخوای بفروشی 

ولی خواهرم مجرده بچس الان قهره باهام😐

نکن مرگ دست خدا هس اگرصاحب ملک طوریش بشه هیچکس گردن نمیگیره پول تو هم رفته بعد الان ک پول میدی با خو ...

دقیقا الان خواهر کوچیکم قهره ناراحته اینا بعدا سهم منو نمیدن من میگم بزنن به نامم 

قبول نکن بگو برا پیری خودم گذاشتم  زمین چهار میلیارد قیمتشه طلای من یک میلیارد اگه میاد محضری یک پنج ملک ساخته شده به نام من میکنید قبوله وکالت دفتری قبول نکنی دوست من همین کارو کرد زمین به اسم مادرش بود بهش یه وکالت محضری داد بعد ساخت زمین مادرش فوت شد هر چی شکایت کرد راه به جایی نبردم بگو قولنامه هولوگرام دار می‌خوام در غیر اینصورت به مشکل برمیخوری دوستم دویست گرم طلا داد حالا میخواد ازدواج کنه برادراش حاضر نیستند حتی نفری بیست میلیون بهش بدن جهیزیه بخره نکن خواهر من