2777
2789
عنوان

شما بودین کدومو انتخاب می کردین😇😇😇

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 66 پست
کارشناسی رایولوژی و پزشکی تعهدی پزشکی تعهدی بنظرم اگه وابسته به خانواده نیست خودش باید ببینه روحیاتش ...

قسمت تعهد خدماتش برامون نگرانی آورد که دختر تنها رو چجوری ۱۰ سال ول کنیم بره سیستان

اونم از کجا.. تبریز

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲

دلیلتون

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

پزشک تعهدی سیستان : دلیم اینه که خیلی چیزا برات تجربه میشه اونجا ، و حس خوب کمک کردن به آدمای ضعیف ، و اینقدر که بد تعریف میکنن اونجا اینجوری نیست اتفاقا مردمی دوس داشتنی داره و بسیار خونگرم ، اگه میخای خودتو به چالش بکشی و خیلی چیزها به دست بیاری برو اونجا

صد درصد پزشکی رو انتخاب میکردم سیستان و بلوچستان هم مناطق محروم داره هم بالاشهر

قطعا تعهدي رو جاي خوب كه نميفرستن ميفرستن مناطق خيلي محروم و اون متعهده مجبوره قبول كنه حداقل ده سال اوضاعش اينه

پرسیدم.. گفتن شدیدا منطقه محرومیه که تحملش برای سیستانی سخته چ برسه کسی که از تبریز اومدهبخاطر همین ...

نه خوب کاری کردی 

سخته زندگی کردن توی این شهر مخصوصا برای یه دختر سن کم 

انشالله بهترین اتفاق ها براش بیفته 

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

پرسیدم.. گفتن شدیدا منطقه محرومیه که تحملش برای سیستانی سخته چ برسه کسی که از تبریز اومدهبخاطر همین ...

والا من سیستانی ام عزیزم 

امکانتش ضعیف هست ولی دیگه روستاهای دور افتاده نمیندازنش 

بستگی داره به دانشگاه کدوم شهر بده تعهد خدمتشو 

خودم پیراپزشکی م اکثر همکارام و پزشکا از شهرستان میومدن و پانسیون و سرویس و همه چی در اختیارشون میزارن راحتن ماهانه میتونه مرخصی بگیره برای دیدن خانواده

پزشک تعهدی سیستان : دلیم اینه که خیلی چیزا برات تجربه میشه اونجا ، و حس خوب کمک کردن به آدمای ضعیف ، ...

شاید برای کسی که خودش جنوبیه آره.‌ ولی خب دختری که تبریزیه و تنهاست.. چجوری ۱۰ سال تحمل کنه محروم ترین منطقه ایرانو

قطعا تعهدي رو جاي خوب كه نميفرستن ميفرستن مناطق خيلي محروم و اون متعهده مجبوره قبول كنه حداقل ده سال ...

چه اشکالی داره بره جای محروم وقتی بعد از اون راحتی میشه تو بهترین جای دنیا هم باشی بی پول باشی به دردت نمیخوره ولی اگه پول داشته باشی حل میشه

والا من سیستانی ام عزیزم امکانتش ضعیف هست ولی دیگه روستاهای دور افتاده نمیندازنش بستگی داره به دانشگ ...

تعهدش برای چابهار و زابل و ایران‌شهر بود

فاصله هم از تبریز تا اونجا... واویلا

چه اشکالی داره بره جای محروم وقتی بعد از اون راحتی میشه تو بهترین جای دنیا هم باشی بی پول باشی به در ...

چی بگم والا

۷ سال عمومی

۱۰ سال تعهد سیستان 

۴ سال تخصص

۲ سال طرح تخصص

دیدیم نمیصرفه.‌ عمرش تموم شد رفت دیگه

شاید برای کسی که خودش جنوبیه آره.‌ ولی خب دختری که تبریزیه و تنهاست.. چجوری ۱۰ سال تحمل کنه محروم تر ...

من یه همکاری دارم 6 ساله اینجاست و اردبیلیه!  مجرد هست و راضیه 

در کل میگم بستگی به روحیاتش دارم گلم

من یه همکاری دارم 6 ساله اینجاست و اردبیلیه! مجرد هست و راضیه در کل میگم بستگی به روحیاتش دارم گلم

تشکر عزیزم