خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده
خیلیا در رفتن خب از علوم پزشکی میپرسیدی شرایط تعهد رو بعد انتخاب میکردی اسم نمیبرم کدوم دانشگاه حتی ...
اونارو شاهد خواستن احتمالا
هرچی هست مطمئنم تعهدنامه محضری میگیرن
خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده
نه به جای ضامن گفتن بیان امضا کنن و برن از همین الانش هم شل گرفتن شما توی مغز خودتون سخت و سفتش کردین، البته راجع به تبریز نمیدونم ولی شهر ما حتی ضامن هم نخواسته
انتخابتون عاقلانه بود، مطمئن باش اشتباه نکردید، برای یه خانم اولویت اصلی شغلش نیست، باید فکر همه چی ...
ممنون امیدوارم عاقلانه بوده باشه
نه به جای ضامن گفتن بیان امضا کنن و برن از همین الانش هم شل گرفتن شما توی مغز خودتون سخت و سفتش کردی ...
مرسی از تایمی که گذاشتی
نمیدونم اهل کجایی اگه اهل جنوبی پس راحت باشرایط اونجا میتونی کناربیای.و اینکه رادیولوژی هم بازار کارش خوبه.هم مرخصیت درماه بیشتر از پرسنل دیگه است.هم توی فیش حقوقی یه گزینه بیشتر داری به نام حق اشعه.هم سختی کارت هم بیشتره یعنی زودتز بازنشسته میشی.و اینا واسه یه خانم نکات مثبتیه