2777
2789
عنوان

شما بودین کدومو انتخاب می کردین😇😇😇

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 66 پست
خیلیا در رفتن خب از علوم پزشکی میپرسیدی شرایط تعهد رو بعد انتخاب میکردی اسم نمیبرم کدوم دانشگاه حتی ...

اونارو شاهد خواستن احتمالا

هرچی هست مطمئنم تعهدنامه محضری میگیرن

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

هرموقع اراده کنه که نه ! هفته ای ۴۴ ساعت موظف ان برای دولت کار کنن حقوقشم ۲۰ ت بعدشم واسه ازدواج و.. ...

انتخابتون عاقلانه بود، مطمئن باش اشتباه نکردید، برای یه خانم اولویت اصلی شغلش نیست، باید فکر همه چی رو کرد... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونارو شاهد خواستن احتمالاهرچی هست مطمئنم تعهدنامه محضری میگیرن

نه به جای ضامن گفتن بیان امضا کنن و برن از همین الانش هم شل گرفتن شما توی مغز خودتون سخت و سفتش کردین، البته راجع به تبریز نمی‌دونم ولی شهر ما حتی ضامن هم نخواسته

انتخابتون عاقلانه بود، مطمئن باش اشتباه نکردید، برای یه خانم اولویت اصلی شغلش نیست، باید فکر همه چی ...

ممنون امیدوارم عاقلانه بوده باشه

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

نه به جای ضامن گفتن بیان امضا کنن و برن از همین الانش هم شل گرفتن شما توی مغز خودتون سخت و سفتش کردی ...

مرسی از تایمی که گذاشتی 

دلیلت

نمیدونم اهل کجایی اگه اهل جنوبی پس راحت باشرایط اونجا میتونی کناربیای.و اینکه رادیولوژی هم بازار کارش خوبه.هم مرخصیت درماه بیشتر از پرسنل دیگه است.هم توی فیش حقوقی یه گزینه بیشتر داری به نام حق اشعه.هم سختی کارت هم بیشتره یعنی زودتز بازنشسته میشی.و اینا واسه یه خانم نکات مثبتیه