2777
2789
عنوان

شما بودین کدومو انتخاب می کردین😇😇😇

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اشکالی داره بره جای محروم وقتی بعد از اون راحتی میشه تو بهترین جای دنیا هم باشی بی پول باشی به در ...

حداقل ده ١٥ سال بايداوتجا باشه من دوستم تعهدي نبود طرحش رو جاي بدي افتاد ميكفت يه روستاي دوره شبها در درمانكاه رو ميبنديم صداي كرك مياد حالا اون تعهدي نبود ازونجا راحت در اومد تعهد داشته باشي نميتوني در بياي براي خانم خيلي سخته محيط بد بعدش فكر كردي تو طرح جقدر درامدشونه؟ زياد.نيست. شما خودت تو شرايط قرار داشته باشي قبول نميكني از دور ميكي اشكال نداره 

شاید برای کسی که خودش جنوبیه آره.‌ ولی خب دختری که تبریزیه و تنهاست.. چجوری ۱۰ سال تحمل کنه محروم تر ...

کسی که رشته پزشکیو انتخاب میکنه ، باید شخصیت مستقلی داشته باشه ، بعدش مگه قراره اونجا حبس بشه ؟ هرموقع اراده کنه پرواز میکنه میاد تهران ، عوضش میشه خانم دکتر

عزیزم اون صندلیا که داخل علوم پزشکی تبریزه ولی محل خدمت سیستانه مال اولویت بومی سیستانه نه بچه های تبریز، یعنی مربوط به خواهرت نمیشه. یعنی یه سیستانی میاد تبریز میخونه و برای خدمت میره محل بومی خودش

دوم اینکه بین رادیو و پزشکی تعهدی، خب پزشکی تعهدی چون تا ۷ سال بعد کی مرده کی زنده ست تا الان که هرسال قوانینش رو عوض کردن و سبک تر کردن ممکنه در آینده بازم سبک ترش کنن و فرق پزشک و پیرا پزشک زیاده

درمورد مناطق محروم کسی که علوم پزشکی میخونه و میخواد پولدار بشه گذرش خواه ناخواه به مناطق محروم میفته 

چی بگم والا۷ سال عمومی۱۰ سال تعهد سیستان ۴ سال تخصص۲ سال طرح تخصصدیدیم نمیصرفه.‌ عمرش تموم شد رفت دی ...

وقتی تو آرزوت اینه پزشک بشی دیگه ستتی معنا نداره برای امه این سختی بوده برای این هم هست ده سال سختی بهتر از این هست بدون رسیدن به آرزوت از این دنیا بری یا یک عمر پشیمان بشی چرا نرفتی پزشکی

عزیزم اون صندلیا که داخل علوم پزشکی تبریزه ولی محل خدمت سیستانه مال اولویت بومی سیستانه نه بچه های ت ...

عزیزکم دوستاش با رتبه هزارتا بالاتر تعهدی سیستانو آوردن

ازشون تعهد محضری با ضامن دوتا کارمند میگیرن

از زیربار تعهد در رفتن غیرممکنه

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

اسی خواستگاره یا خودت اینارو اوردی؟

ن عزیزم انتخاب رشته آبجیم بود گفتیم دومی رو بزنه

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

کسی که رشته پزشکیو انتخاب میکنه ، باید شخصیت مستقلی داشته باشه ، بعدش مگه قراره اونجا حبس بشه ؟ هرمو ...

هرموقع اراده کنه که نه ! هفته ای ۴۴ ساعت موظف ان برای دولت کار کنن 

حقوقشم ۲۰ ت 

بعدشم واسه ازدواج و.. به مشکل میخورد

فردا به پسر مردم باید میگفتیم حاضری بری سیستان 😂

عزیزکم دوستاش با رتبه هزارتا بالاتر تعهدی سیستانو آوردنازشون تعهد محضری با ضامن دوتا کارمند میگیرناز ...

خیلیا در رفتن خب از علوم پزشکی میپرسیدی شرایط تعهد رو بعد انتخاب میکردی اسم نمیبرم کدوم دانشگاه حتی ضامن نخواسته و گفته ۲ نفر بالای ۱۸ سال بیار روتین امضا کنن برن و دانشگاه ها کاملا سلیقه ای برخورد کردن

اها من گفتم دومیبعد گفتم شاید خواستگار باشه که نظرم اونطوری عوض میشه

من اگه خواستگارم بگه ۱۰ سال باهام بیا سیستان قبول نمیکنم

قماره والا