2777
2789
عنوان

اونای که وسواس تمیزی دارن فقط بیان

552 بازدید | 47 پست

شوهر من بعد یک شکست توی شغلش دچار بیماری وسواس شد

واین همزمان با دوران کرونا شد

اینقد این وسواس شدید داشت که کلا زندگی ما مختل شد

الان خداروشکر بعد چند سال خیلی بهتر شده ولی خب خوب نشده

اینقد این وسواس و ترسش زیاد بود که ما هیچ جا نمی رفتیم واگر هم میرفتیم حتی اگه با هیچ چیز تماس نداشتیم باید خودمون ولباس هامون شسته میشد

خلاصه بگم الان خیلی بهتر شده همه جا میریم

ولی خب جواربمون رو همون بیرون در میاریم، لباسمو هم می‌بریم سر چوب لباسی بعد هم دستمون میشوریم

خیلی عادی

ولی هنوز نتونسته قبول کنه مهمون بیاد خونمون

شما چه جوری مهمون تو خونه راه میدین؟

شوهر من آدمی بود که هر روز خدا ما تو خونمون مهمون داشتیم خیلی راحت بود ولی این وسواس لعنتی

ببرش روانپزشک درستش میکنه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه کسی هم‌نمیرید؟مطمینی این نپذیرفتن مهمانش واقعا از وسواسه و پشتش چیزی نیست

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

قبول نمیکنه بره روانشناس

روانشناس نه روانپزشک بره باهاش حرف بزن نشدقهروتهدیدکن میادنگران نباش

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

خونه کسی هم‌نمیرید؟مطمینی این نپذیرفتن مهمانش واقعا از وسواسه و پشتش چیزی نیست

خیلی کم خونه کسی میریم

نه مطمئنم 

خودشم خیلی ناراحته

ولی یه غرور کاذب و مسخره داره که حاصر به دکتر رفتن نیست

مریض شده برید چندبار حرم امام رضا شاید شفاش داد

آخ 💔عزیزم اصلا دیگه بعد این مریضیش ما نتونستیم مسافرت بریم

فقط یه خونه خودمون مرکز استان خودمون داریم فقط میریم اونجا

يا سفرهای یک روزه 

خیلی کم خونه کسی میریمنه مطمئنم خودشم خیلی ناراحتهولی یه غرور کاذب و مسخره داره که حاصر به دکتر رفتن ...

خودت برو روانشناس بگو اون خودش بلده بکشونتش.تهدیدش کن با چیزی که حساسه.تا بیاد روانشناس.ما هم تو کرونا جایی نمیرفتیم .لباسای همسرمو همون دم در بیرون میاره و اویزون میکنه.و دست و رو میشوره شستن‌خریدو اینا کلا قبل کرونا هم روال عادیمون بود.ولی بعدش کم کم رفت و امد رو شروع کردیم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷