2777
2789
عنوان

اونای که وسواس تمیزی دارن فقط بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 47 پست
خودت برو روانشناس بگو اون خودش بلده بکشونتش.تهدیدش کن با چیزی که حساسه.تا بیاد روانشناس.ما هم تو کرو ...

اصلا روانشناس قبول نمیکنه بیاد

حتی میگم از این مجازی بگیر 

انگار دارم بهش فحش مادر خواهری میدم🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم همیشه بهش میگم که تو ترس داریالبته این رو بگم کلا ترس تو ذاتش هستخانوادش هم ترس زیاد دارن سر ...

خوب بگو مثلا از چیه رفت و امد میترسه.از بیماری که خوب اونجوری پس سر کار هم نباید بره خریدم نباید بره بنزینم نباید بزنه کار بانکی.هر بیماری هم‌درمان داره.دیگه از من‌ترسو تر نیست من هنوزم تو تاکسی که دو نفر عقب باشن نمیشینم ولی دیگه اینجوری ا۱لا منطقی نیست

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

دیگه اون هنر تو هس که زنش هستی که ببریش دکترخیلی سخته ولی شدنیه

چی بگم 

خیلی به خدا تلاش کردم

الان همه خانواده خودم یا اطرافیان که‌ در جریان بودن میگن وای که خیلی خوب شده

ولی من میگم بهتر شده ولی خوب نشده 

فکرت خیلی سمیهخواهش میکنم به فکر خودت باش

وا مگه چی گفتم یه حدسه.تو خودت خیلی سمی هستی .اینجا و تو جامعه خیلی اقایون هستن و خانما که رفت و امد دوست ندارن و دنبال بهانن.من یه سوال پرسیدم تو چرا جوش اوردی.لطفا ریپلای نکن چون من نمیخونم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

خوب بگو مثلا از چیه رفت و امد میترسه.از بیماری که خوب اونجوری پس سر کار هم نباید بره خریدم نباید بره ...

خب اون میگه لباس هاشون کثیفه

چون ما خودمون درسته همه جا میریم ولی با لباس کثیف تو خونه نمیشینیم

اصلا روانشناس قبول نمیکنه بیادحتی میگم از این مجازی بگیر انگار دارم بهش فحش مادر خواهری میدم🤦‍♀️

گفتم که خودت برواون بلده کارشو بهت میگه چیکار کنی که بیاد میشش

حتما باید بره روانپزشک این قضیه ریشه داره و اگه درمان نشه دوباره شدت پیدا میکنه 

حتی شده با تهدید 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

خب اون میگه لباس هاشون کثیفهچون ما خودمون درسته همه جا میریم ولی با لباس کثیف تو خونه نمیشینیم

متوجه نمیشم.شما هم‌با لباس مهمونی میرید دیگه سوار ماشین میشید .اونا هم که خودشونو تو کثیفی غلت نمیدن بعد بیان.چه فرقی داره لباس شما تمیزه لباس مهمون کثیف ؟شما میرید خونه کسی لباس عوض میکنید میشینید؟

متوجه نمیشم.شما هم‌با لباس مهمونی میرید دیگه سوار ماشین میشید .اونا هم که خودشونو تو کثیفی غلت نمیدن ...

نه متاسفانه 

ما مهمونی یا با ماشین خودمون نمیریم

يا اگه نزدیک باشه پیاده میریم

يا اگه دیگه مجبور باشیم با ماشین خودمون بریم یه پارچه میکشیم رو صندلی ها بعد پارچه ها رو میشوریم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خب اون میگه لباس هاشون کثیفهچون ما خودمون درسته همه جا میریم ولی با لباس کثیف تو خونه نمیشینیم

اینو هم بگم من خونه کسی برم لباسامو عوض میکنم.با مانتو بیرون نمیشینم رو مبل ولی کسی هم بشینه اصلا فکر نکردم کثیفه.حتما ریشه یابی کنید

متوجه نمیشم.شما هم‌با لباس مهمونی میرید دیگه سوار ماشین میشید .اونا هم که خودشونو تو کثیفی غلت نمیدن ...

خب ما با لباسی که خونه اونا نشستیم میایم خونه لباسمون میشوری🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️با اون لباس نمیشینیم تو خونه 

نه متاسفانه ما مهمونی یا با ماشین خودمون نمیریميا اگه نزدیک باشه پیاده میریميا اگه دیگه مجبور باشیم ...

اصلا عادی نیست.حتما دنبال درمانش باشید.چون رفتار همسرتون انقد توهین امیزه درمان هم بشه بعید میدونم کسی تمایل به رفت و امد داشته باشه.

اینو هم بگم من خونه کسی برم لباسامو عوض میکنم.با مانتو بیرون نمیشینم رو مبل ولی کسی هم بشینه اصلا فک ...

اینقد اوضاعش خرابتر این بود

به خدا روانم سر این قضیه نابود شد 

15 کیلو کم کردم

تا حالا شده این

اگه بگم چی بودیم باورت نمیشه