2777
2789
عنوان

اونای که وسواس تمیزی دارن فقط بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 47 پست
خب ما با لباسی که خونه اونا نشستیم میایم خونه لباسمون میشوری🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️با اون لبا ...

شما یعنی میگید همه کثیفن فقط ما تمیزیم.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اصلا عادی نیست.حتما دنبال درمانش باشید.چون رفتار همسرتون انقد توهین امیزه درمان هم بشه بعید میدونم ک ...

نه هیچکس نمیدونه که اینجوریه

اصلا در برخورد با بقیه نشون نمیدهکه کشی ناراحت بشه

فقط من میدونم وپدر و مادر مون

اینقد اجتماعی هست و مهربون و دلسوز 

فقط نمیدونم چرا یهو این مریض رو گرفت

به خدا قسم یه خانواده فقیر بودن اصلا تو خونشون حموم هم نداشتن

اینقد که ما به اینا محبت میکردیم بچه هاشون میومدن خونه ما اصلا اینجوری نبود

من خودم یکم اذیت بودم ولی شوهرم اصلا

همه رو راه میداد پیش همه میرفت 

اصلا نمیدونم چرا اینجوری شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما غلط بکنیم بگیممریضی وسواس میگه وسواس مثل یک خوره هست که می افته تو جون ادم

من شوهرتون درک میکنم چندساله درگیرم یکم بهترشدم چون خسته شدم هرکی جای شوهرم بود ولم کرده بود عصبی ام به خودم نمیرسم هیچ جا نمیرم شوهرت به مرور زمان بهتر میشه خسته میشه بعضی از کاراشوکنارمیزاره ولی آدم از زندگی زده میشه

نه متاسفانه ما مهمونی یا با ماشین خودمون نمیریميا اگه نزدیک باشه پیاده میریميا اگه دیگه مجبور باشیم ...

الان سوال اینه چرا همتون خانوادگی دارید طبق نظر شوهرت رفتار میکنید؟ 

ایشون وسواس داره چرا همتون تایید میکنید طرز فکرشو؟ 

این رفتارا اصلا نرمال نیستا

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

خب اون میگه لباس هاشون کثیفهچون ما خودمون درسته همه جا میریم ولی با لباس کثیف تو خونه نمیشینیم

لباسی که بیرون پوشیده بشه کثیفه؟ 

شما خودتون دارید کارای سوهرتو تایید میکنید 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

لباسی که بیرون پوشیده بشه کثیفه؟ شما خودتون دارید کارای سوهرتو تایید میکنید

من غلط بکنم

من کی این حرف رو زدم

من گفتم ما داریم با شرایط وسواسی زندگی می‌کنیم 

طبق اون ذهن وسواسی شوهرم آره لباس بیرون کثیفه

من که گفتم فقط اونای که وسواس دارن بیان

به خدا شوهرم خودش خیلی خوبهمنم واقعا درکش کردم که مریضه

می‌دونم چی میگی اون هفته با برادرم رفته بودیم بیرون جوجه درست میکردیم به برادرم گفتم دست نزن خودم درست میکنم ناراحت شد و بحث کردیم

ولی شوهرم درکم می‌کنه و تاجایی که بتونه کمکم می‌کنه که عصبی نشم خیلی وقتا باهام حرف میزنه دلیل منطقی میاره که فلان کارت درست نیست و با حرفاش کمکم کرده بهتر شم 

من غلط بکنممن کی این حرف رو زدممن گفتم ما داریم با شرایط وسواسی زندگی می‌کنیم طبق اون ذهن وسواسی شوه ...

خب عزیزم شما با رفتار کردن مطابق میل شوهرت داری رفتارشو تایید میکنی 

اونم هیچوقت به فکر درمان نمیوفته

الان سوال اینه چرا همتون خانوادگی دارید طبق نظر شوهرت رفتار میکنید؟ ایشون وسواس داره چرا همتون تایید ...

بزار برات کامل توضیح بدم 

ما یک خانواده کاملا عادی بودیم، هیچ مشکلی نداشتیم

تا شوهرم دچار بیماری وسواس شد و این با کرونا همزمان شد

بعد کرونا همه عادي شدن ولی شوهر من نتونست

چون وسواس داشت

من همه راه ها رو برای خوب شدن این زندگی انجام دادم دعوا قهر جدایی و...... 

روز آخر که قرار شد جدا بشیم به خود گفتم بزار همراهش بشم شاید این راه درست شدنش بوده 

و من همراهش شدم

الان هم میگم اوضاعم ن خرابه

ولی خب خیلی بهتر شده 

بخواهم ریز ریز بگم مثنوی هزار منه 

وشاید مورد تمسخر قرار بگیرم

خیلی بهتر شده ولی خوب نشده 

می‌دونم چی میگی اون هفته با برادرم رفته بودیم بیرون جوجه درست میکردیم به برادرم گفتم دست نزن خودم در ...

قشنگ درکت میکنم💔

ما هم وقتی میریم بیرون حتی ما مان و باباش از دستش ناراحت میشن بعضی وقت ها 

ولی خب من درکش میکنم

بزار برات کامل توضیح بدم ما یک خانواده کاملا عادی بودیم، هیچ مشکلی نداشتیمتا شوهرم دچار بیماری وسواس ...

من درک میکنم شرایط سختیه 

یه مورد مثل شوهرتون میشناختم که دقیقا همزمان با کرونا دچار وسواس شد 

از کم شروع شد ، یمدت کاملا خوب شد دوباره برگشت بشکل خیلی شدیدش 

طوری که غذا و ابم دیگه نمیخورد میگفت کثیفه و خیلی مسکلات دیگه 

خانواده هم تا اینجای کار همه باختش راه میومدن به امید اینکه درمان بشه ایشونم ابدا قبول نمیکرد دکتر بره 

تا جایی رسید که انقدر غذا کم میخورد و نمیخورد قندش میوفته و بیهوش میشه و سرش ضربه میخوره 

بعد از اون همه جلوش ایستادن و گفتن اگه درمان نکنی تنهات میذاریم 

بزور بردن پیش روانپزشک و دارو مصرف کرد الان خداروشکر کاملا خوب شده 

خب عزیزم شما با رفتار کردن مطابق میل شوهرت داری رفتارشو تایید میکنی اونم هیچوقت به فکر درمان نمیوفته

یه دونه از رفتارها رو برات مثال میزنم

اون اصلامیوه مثل هلو، انگور و سبریجات

میوه های که پوست کلفت نداشتن نمی خرید

چون اعتقاد داشت اصلا نمیشه تمیز شستشون

هي مرحله به مرحله من با همدلی باهاش اومدم جلو

الان ما راحت همه میوه و سبزی میخریم

میگم خیلی اوصاع وسواس شوهرم افتصاح بود

الان فقط بهتر شده