2777
2789

امسال متأسفانه یه مشکل جدی خوردم اینکه مادر یکی از بچه های ضعیفم جزو انجمن هست و این دانش آموز کلا حواس پرتی داره و مدام در حال باری کردن با خوراکی و وسایلش هست ....و تا نیام بالا سرش چیزی نمینویسه و بچه بد عنق هست و زود میره به مامانش میگه معلم سرم داد زد چکارگنم؟

به مادرش گفتم بهتره که شما تو مدرسه نبینه اما هر روز مدرسه میاد کارای مدرسه میکنه .... دیروز بهم پیام داده به جای اینکه سر بچه داد بزنی به من بگو ...پارسال هم حاشیه داشتن با معلم کلاسشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ولی نمیخوام حاشیه دار باشم

بنظرم کلا رهاش کن بچه رو و همه کاراشو بسپار به مامانش

توی هر چی ضعیف بود بگو تو خونه باهاش تمرین کنه

همش هم با خنده و محبت بنداز گردن خودش والا😂

بنظرم کلا رهاش کن بچه رو و همه کاراشو بسپار به مامانشتوی هر چی ضعیف بود بگو تو خونه باهاش تمرین کنهه ...

اره عزیزم امروز م سعی کردم اصلا پیشش نباشم  اهمیت نمیدم من واقعا رو درسشون خیلی حساس بودم میخام دیگه اهمیت ندم تمرکزم روی بچه هایی باشه که میخان درس بخونن و پیشرفت میکنن