2777
2789
ها ببین بعد من اینجا گفتم میخوام پول بدم ب شوهرمولی بهش گفتم کتبا باید بنویسی ک از سند ب نامم انتقال ...

نه اصصصلا اعتماد صد درصد نکگه 

کتبی یاد داشت کن چند تا شاهد با خدا هم بیار 

خدانکنه اما شاید روزی کار به جایی بکشه که به شهادت نیاز داشته باشی

آفرین بهت که عاقلی 

با مرد جماعت احساساتی برخورد نکنه

با احترام اما کاملا سیاست داشته باش و عاقل باش

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

اگه من و تو نداریم، وقت خرید هم من و تو نداریمباید نصفش برای من باشه و نصفش برای تونه پول رو بالا بک ...

نمیدونم من چون شوهرم مث خودمه هرچی در میاره نصف خونه هم بنام منه  از اینورم من هرچی کار میکنم پولمون نصفه فکر میکردم همه مث همن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سادگی زن و قلدری ی ه مرد 

من خانواده مامانم انقدر تو سری خور باهاش رفتار کردن جوری بارش اوردن ک در مقابل هیچ ظلمی نباید صدات در بیاد مامامم شاغل واقعا خانوم حیف این زن واقعا افسوس میخورم فقط مظلوم بودن مشکلش بود ک تقصیر خودش نبود 

بابام یه ادم ظالم قلدر از خانواده مزخرف تر از خودش 

همه پول مامانمو میگره و مامانم نه تنها برا خودش حق خرج کردن نداره بلکه هیچیم ب نامش نی 😔 خدا ازش نگذره هیچ وقت بابامو حلال نمیکنم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

چیزی از زندگی مشترک می‌دونی ی زمان مرد کار میکنه زن نمیتونه و بر عکسش زندگی مشترک یعنی منو تو نداریم ...

شما میدونی کافیه 

ضمنا این تعریف شماست 

مرد جماعت به جایی برسه اصلا این تعارف رو نداره 

فقط منم منم بلده مشترک کیلویی چند ؟

با این قوانین جالبمون!

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

نمیدونم من چون شوهرم مث خودمه هرچی در میاره نصف خونه هم بنام منه از اینورم من هرچی کار میکنم پولمون ...

نه خب عزیز

مشکل همینه که آدمای ذات خراب، حروم لقمه و نمک نشناسی که تو سطح شهر میبینیم، هرکدومشون زن یکی و شوهر یکی هستن

من یه این دوره خریت رو گذروندم 😅اما خداروشکرزود فهمیدم که نقشه واسه پولا میکشه از کار اومدم بیرون ...

آفرین بهت

کار هم اگر رفتی حقوقت رو بهش نده 

مثلا مدل ماشینتو بالاتر کن بگو قسط میدم کل حقوقم میره برای قسط

ولی یک ریال به مرد جماعت نده

اگه من و تو نداریم، وقت خرید هم من و تو نداریمباید نصفش برای من باشه و نصفش برای تونه پول رو بالا بک ...

پس فردا یکم احساس کنن ما جوانی رو پشت سر گذاشتیم پا به میانسالی گذاشتیم چنان دست یه دختر ۲۰ ساله میگیرن میارن نفهمیم از کجا خوردیم

من که انقدر اطرافم دیدم اصلا اعتماد ندارم به هیچکی

آفرین بهتکار هم اگر رفتی حقوقت رو بهش نده مثلا مدل ماشینتو بالاتر کن بگو قسط میدم کل حقوقم میره برای ...

پولو به هر طریقی ازم میگیره ،منم ترجیح دادم اصلا کار نکنم

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
سادگی زن و قلدری ی ه مرد من خانواده مامانم انقدر تو سری خور باهاش رفتار کردن جوری بارش اوردن ک در مق ...

عزیزم شما باهاش صحبت کن نزار انقدر سادگی کنه

بعدم الان بزرگ شدی سعی کن با ترفند و سیاست اموال پدرتو بنام مامانت کنید

مثلا روز تولد مامانت از پدرت خواهش کن خونه رو به نام مادرت بزنه سورپرایزش کنه 

سادگی زن و قلدری ی ه مرد من خانواده مامانم انقدر تو سری خور باهاش رفتار کردن جوری بارش اوردن ک در مق ...

عزیزم شما باهاش صحبت کن نزار انقدر سادگی کنه

بعدم الان بزرگ شدی سعی کن با ترفند و سیاست اموال پدرتو بنام مامانت کنید

مثلا روز تولد مامانت از پدرت خواهش کن خونه رو به نام مادرت بزنه سورپرایزش کنه 

آفرین بهتکار هم اگر رفتی حقوقت رو بهش نده مثلا مدل ماشینتو بالاتر کن بگو قسط میدم کل حقوقم میره برای ...

قوانین هم دردسره

اگه از همون اول شرط ضمن عقد کار و تحصیل و محل زندگی رو زن نگرفته باشه، میتونه اذیتش کنه و ظلم و حق خوری کنه باز

ومن که ۱۵۰گرم حدوداطلادادم بهش 🥺🥺😔😔😔

اشتباه......

فدای سرت 

از این به بعد سیاست به خرج بده با چرب زبونی و .... خونه یا ماشبن رو ازش بگیر 

یه جایی بالاخره باید اشتباهتو جبران کنی خواهر