2777
2789

ها ببین بعد من اینجا گفتم میخوام پول بدم ب شوهرم

ولی بهش گفتم کتبا باید بنویسی ک از سند ب نامم انتقال میدی

ملت ریختن سرم که وای میخوای برینی تو زندگیت

بابات میخواد زندگیتو خراب کنه

بعد ما تازه عقد ام هستیم هنوز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم چه می‌دونه...میگه انسانن...کمک کنیم...زندگی کنیم..نمی‌دونم که شیر ناپاک خورده ان

باید بدونید 

مرد جماعت پولدار بشه خدا رو بنده نیست 

خودتون رو ثروتمند و غنی کنید نه مردتون رو 

من که حسابی پس انداز دارم .

یکی از خونه های همسرم هم بناممه

به هیچ مردی هم اعتماد ندارم حتی شوهرم 

دوستش دارما خیلی خم دوستش دارم. ولی اعتماد صد در صدی هررررگز

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

ازدواج کردی ؟ازدواج خیلی مقوله پیچیده ایه

بله 

دو فرزند هم دارم

زندگی دوستم رو دیدم چطور از بین رفت 

شوهرش پولدار شد خدا رو بنده نبود 

زن و بچه رو مثل زباله پرت کرد بیرون 

انقدر هم عاشق بودن......

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

من یه  این دوره خریت رو گذروندم 😅

اما خداروشکرزود فهمیدم که نقشه واسه پولا میکشه از کار اومدم بیرون 

فکرکن دوشیفت سرکار بودم بعدش خسته وله میومدم خونه اقا لنگاشو رو هم انداخته بود و دستور میداد ،هیچ کمکی نمیکرد 

دوست نداشت واسه خودم خرج کنم ،منم دیگه کار نکردم

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
چیزی از زندگی مشترک می‌دونی ی زمان مرد کار میکنه زن نمیتونه و بر عکسش زندگی مشترک یعنی منو تو نداریم ...

اگه من و تو نداریم، وقت خرید هم من و تو نداریم

باید نصفش برای من باشه و نصفش برای تو

نه پول رو بالا بکشی خونه و ماشین رو کلش رو بزنی به نام خودت. پس فرداش زبونت هم دراز باشه که هرچی داری از من داری!