2777
2789

سلام بچها من باردارم حالم وحشتناک بده آب میخورم بالا میارم شوهرم امروز کلاس ضمن خدمت داره یه شهر دیگه. دخترش پیش مادر بزرگش زندگی میکنه. امروز مادر بزرگ بچه هم به همراه خانواده یه سفر داخل استانی واسش پیش اومده که رفتن و هیچکس خونه نیست... بچه هم مدرسه است و ساعت 12/30تعطیل میشه مادر بچه چون خیلی پول دوسته و عاشق پوله حاضر نیست نیم ساعت مریض ها و مطبشو ول کنه بره دنبال دخترش دم در مدرسه من بخاطر این حال داغونم چند روز مرخصی گرفتم که فقط استراحت کنم. حالا شوهرم میگه من برم منم گفتم به هیچ عنوان نمیرم بچه بمونه همونجا تا شب که برمیگردن وقتی مادرش هست من چرا برم یکساعت بیخیال پول بشه بره دنبال بچش باباشم که نیست.. بخدا مردم چه رویی دارن من زیر زمین باشم دستم تو خون باشه بدونم بچم یجایی هست پرواز میکنم میرم

خیلی اعصابم خورده

چیکار کنم بنظرتون

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

مادرش ماماست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم حالت بده‌ها 

ولی اون بچه واقعا گناه داره 

مامانش بیشعوره تو بهش رحم کن 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

میدونم حالت بده‌ها ولی اون بچه واقعا گناه داره مامانش بیشعوره تو بهش رحم کن

خاک بر سر حیوونش کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادرش ماماست

نرو به تو چه ربطی داره مادرش بره ولی بیچاره بچه نه مادرش گردن گرفتتش نه پدرش پیش مادربزرگش داره بزرگ میشه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

برو اون بچه گناهی نداره البته اگه وضعیتت اوکیه و اذیت نمیشی

بخدا همین الان دارم اوق میزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40