2777
2789
عنوان

هر چند وقت یکبار میرین خرید کلی برای خونه و یخچال ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 63 پست
من خرید کلی هیچ وقت نمی کنم چون پول آدم یهو تموم میشههر چی تموم شد اونو می خرم

منم همینطور بودجه واقعا اجازه نمیده همه چی یکجا بخریم

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو هفته چقد زود شامل چی میشه خریدت

خوراکی، مواد غذایی، شوینده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اها چه عالی منظورم من این بود که اینو بدونم

میوه و سبزیجات  و نان هفتگی 

شیر و لبنیات هم هرهفته دوبار میشه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
البته خرید گوشت مرغ ماهیانه اسشوینده ماهیانهحبوبات ماهیانهفقط تره بار ۱۵روز یبار

مرسی عزیزم

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

یعنی 15 روز یکبار میوه میخرید؟

اره خب

ما دو نفریم و اگر مهمان بیاد جدا خرید میوه میکنم

من الان اگر عکس محتویات یخچال بفرستم میبینی 

والله من همسرم رو هم روزی ۴ الی ۳دونه میوه میخوریم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
منم از اینکه یهو مبلغ زیادی بدم خرید کنم زورم میگیره . هر هفته سبزیجات ، هر ماه یکبار گوشت و مرغ ، ب ...

اخه اینطوری همیشه باید بازار روز باشی یا مغازه و فروشگاه

هفته ای یکبار تره بار، بقیه شد هم هر وقت لازم شد عمده میگیرم بصرفه

اها چ عالی 

عمده از کجا خرید میکنین ک به صرفه باشه عزیزم