2777
2789
عنوان

هر چند وقت یکبار میرین خرید کلی برای خونه و یخچال ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته خرید گوشت مرغ ماهیانه اس

شوینده ماهیانه

حبوبات ماهیانه

فقط تره بار ۱۵روز یبار

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
من خرید کلی هیچ وقت نمی کنم چون پول آدم یهو تموم میشههر چی تموم شد اونو می خرم

منم از اینکه یهو مبلغ زیادی بدم خرید کنم زورم میگیره . هر هفته سبزیجات ، هر ماه یکبار گوشت و مرغ ، برنجم هر وقت تموم بشه . بقیه چیزا مث شوینده و تنقلات و این چیزام هر وقت تموم بشه میرم کوروش سر کوچه میخرم 

دقیقا هر ۱۵ روز یبار خودم اینجور برنامه ریختمولی سوپری گهگاهی خرید میکنم مثل شیر ..تنقلات

چه عالی عزیزم برنامه داری 

خرید خونت شامل چه چیزایی میشه تو دو هفته

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

جدی؟ هر سه ماه و چیزایی خرید دارین؟

گوشت رو هرماه میگیریم

ولی مرغ ماهی چون زیاد مصرف نداریم دو سه ماه یک بار میخریم

و هر سری میریم فروشگاه وسیله هایی مثه رب و تایید و ماکارانی و اینا رو کارتونی میخریم 

معمولا واسه نوشابه یا میوه فقط میریم سوپری

هروقت تموم بشه ولی معمولا شوینده ها شش ماه یکبار گوشت و مرغ هر دوماه خرید سوپری هرماه برنج هر سالحب ...

اها چه عالی منظورم من این بود که اینو بدونم 

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

چه عالی عزیزم برنامه داری خرید خونت شامل چه چیزایی میشه تو دو هفته

عزیزم پست بعدی گفتم

۱۵ روز فقط تره بار و میوه اس

وگرنه پروتینی مثل مرغ ماهی گوشت و حبوبات ماهی یبار

شویند رو هی شارژ میکنم 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!