2777
2789
عنوان

پدربزرگم اومده خونمون نمیره و پرو شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2819 بازدید | 79 پست
آها پس خونه بشه واسه اون ما هم یواش یواش جمع کنیم بریم کنار کوچهاین آدم بدی نبوده در حق ما بکنه بازم ...

خونه پدر و مادرته اونا باید تصمیم بگیرن دیگه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
دیروز عصر یاد یه خاطره افتادم..سالها پیش مادر بزرگم خونمون بود..سه تااز دوستام اومدن خونمون ورفتیم ت ...

چه خاطره خوبی😍

روحشون شاد

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چيزايي كه ميگي مامانت خودش بهتر ميدونه شما فشار مضاعف نشو اونم جايي رو داشت ميرفت از بي سرپناهيشه كه مونده 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
خونه پدر و مادرته اونا باید تصمیم بگیرن دیگه

پس من چی؟من حق زندگی ندارم؟خواهرام چی؟اونا رو هم عاصی کرده

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
چيزايي كه ميگي مامانت خودش بهتر ميدونه شما فشار مضاعف نشو اونم جايي رو داشت ميرفت از بي سرپناهيشه كه ...

همون دختراش که نقشه کشیدن این برگرده خب همونا هم نگهش دارن دیگه

خدانکنه بمیری .پدر شوهر من الان ۸۵سالشه آنقدر باعث عذاب همس البته خونه خودشه ولی با کاراش همه رو اذی ...

به خاطر اینه که ادم وقتی از سنی رد کنه مغزش کم کم تحلیل میره و رفتاراش مثل بچه ها میشه،بهونه گیر،کم طاقت ،بد خلق،مرگ خیلی سخته،من هنوزم که خودم الان چهل سالمه با مرگ پدربزرگا و مادربزرگام کنار نیومدم.می گم کاش بودن اما بد خلقی می کردن،وقتی بودن لااقل رفت و امدی بود

میدونی چه موقع بدهاین که طرف اموالش رو بده به یکی از بچه هاش، یا کلا بین بچه هاش فرق بزاره و ظلم کنه ...

به چشم دیدم اکثرا پیر مرد پیر زن ها رو دختر ها نگه داری میکنن ... 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

با احترام بنظرم مشکلات خانوادگی جوانی مامانت به شما هیچ ارتباطی نداره اصلا خودش باید تصمیم بگیره که باباش اونجا باشه یا نه!

هرچی نباشه باباشه هرچقدر هم بد بوده باشه آدم دلش نمیاد که بابای پیرشو بندازه بیرون 

خب بابابزرگت خالت چندین سال پیش از خونه بیرون کرده به تو چه ارتباطی داره؟‌مگه با تو این کارو کرده که انقدر قیض داری سرش

به چشم دیدم اکثرا پیر مرد پیر زن ها رو دختر ها نگه داری میکنن ...

چقدر بدم میاد از اینجور آدما، دختر بیچاره رو زجر میدن ته اش هم همون جمعشون میکنه، اینا پیش خدا تقاص میدن بی شک

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

چقدر بدم میاد از اینجور آدما، دختر بیچاره رو زجر میدن ته اش هم همون جمعشون میکنه، اینا پیش خدا تقاص ...

راست میگی بخدا 

یک خانمی تو کوچه ما بود ۷ تا پسر داشت ۱ دونه دختر که ازدواج کرده بود استان دیگه .. خدا سر شاهده پسر ها بهش سر هم نمیزدن دختر هر هفته می اومد پیش مادرش حموم میداد آخر سر هم با خودش بردتش ..چقد زجر این دختر میدادن  خدا میدونه ..

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

راست میگی بخدا یک خانمی تو کوچه ما بود ۷ تا پسر داشت ۱ دونه دختر که ازدواج کرده بود استان دیگه .. خد ...

اصلا انگاری خدا خودش محتاج همون بچه میکنتشون که نشون بده دنیا چقدر گرده 

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

پس من چی؟من حق زندگی ندارم؟خواهرام چی؟اونا رو هم عاصی کرده

گلم اون گناه داره جای نداره بره شما بخاطر خدا کنار بیاید

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
واسم مهم نیست هیچ گناهی نداره وقتی مامانم و خاله هام رو از خونه بیرون کرد گفت برید میخوام زنم و بچم ...

عزیز اصلن چراااا میایی اینجا درد و دل میکنی؟؟؟ باور کن تو دلت نگه داری شرف داره تا بیایی برای آدمایی درد و دل کنی که هیچ درکی از شرایط تو ندارن و فقط حرف خودشونو میزنن ، تاپیکتو قفل کن و با دوستی رفیقی کسی حرفتو درمیون بزار و راه حل بخواه که ارزششو داشته باشه!

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

عزیز اصلن چراااا میایی اینجا درد و دل میکنی؟؟؟ باور کن تو دلت نگه داری شرف داره تا بیایی برای آدمایی ...

البته توهین به یه سری عزیزان نشه ، منظورم به کسایی هست که فقط گارد میگیرن و توهین می کنن

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌