2777
2789
عنوان

پدربزرگم اومده خونمون نمیره و پرو شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2802 بازدید | 79 پست
پدر شوهرتم بخاد باهاتون زندگی کنه میزاری شوهرت قبول کنه؟

ایشون خودش دو تا دختر داره و دو تا پسرم غیر از همسر من داره.اما اگه مجبور باشیم چاره چیه

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

به خاطر اینه که ادم وقتی از سنی رد کنه مغزش کم کم تحلیل میره و رفتاراش مثل بچه ها میشه،بهونه گیر،کم ...

عزیزم شما قلب مهربونی داری .خداحفظت کنه 

اتفاقا منم همسن شمام ولی  از بدخلقی و تلخی یه سری ادما دیگه خسته میشی .

بعضیا در وجودشان هیچ خیری نیست .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز اصلن چراااا میایی اینجا درد و دل میکنی؟؟؟ باور کن تو دلت نگه داری شرف داره تا بیایی برای آدمایی ...

😔اصلا شرایط آدم رو درک نمیکنن 

تصور کن توی خونه خودت نتونی راحت باشی تلویزیون در اختیار اون باشه به لباس پوشیدنت گیر بده غذا باید طبق میل اون باشه تازه بی دلیل هم بهت گیر بده 

اینجا که همه حقو به اون دادن فقط واسم سواله اگه خودشون بودن چکار میکردن

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
اینارو باید خانومایی ببینن که خودشونو میکشن حتما باید پسردار شیم و پسر فقط به درد آدم میخوره .

عزیزم کسی که پسر دوسته هر کاریش کنی بازم همونه،الان مادرشوهر منو هیچکدوم از پسراش قبول نکردن به جز شوهر من که گفت توی ماه یه هفته میارمش پیش خودم،بقیش با خواهرشوهرام هست،پسراش گفتن ببرین بزارین خانه سالمندان،حتی یه برادرشوهرم گفت اصلا نمیخوام حتی یک دیقه بیاد خونم هرچیم پول بخواید میدم ولی مادرشوهرم همچنان سفت و سخت طرفدار پسراشه و وقتی فهمید من حامله ام و شوهرم پرسید دوست داری چی باشه گفت پسر،شوهرمم بهش گفت الان پسرات برا خودت چیکار کردن؟؟مگه نه دختران نکهت میدارن

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤