2777
2789
عنوان

پدربزرگم اومده خونمون نمیره و پرو شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2802 بازدید | 79 پست

شما حق داری ولی دلمم برا اون پیرمرد سوخت که چندتا بچه بزرگ کرده ولی بچه هاش حالا نگه اش نمیدارن

آدم همیشه باید به فکر پیری و کوری خودشم باشه و برا این وقتا یه چیزی نگه داشته باشه

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم واسش.مگه خونه نداره؟؟ پسراش خونشو بالا کشیدن؟؟ چرا دو تا زن داره؟؟ مادربزرگت فوت کرده؟؟ خرجش ر ...

بمیری براش ؟ من میگم نباید اون یکی پدر بزرگ اسی مسخره کنه

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

بمیرم واسش.مگه خونه نداره؟؟ پسراش خونشو بالا کشیدن؟؟ چرا دو تا زن داره؟؟ مادربزرگت فوت کرده؟؟ خرجش ر ...

خدانکنه بمیری .پدر شوهر من الان ۸۵سالشه آنقدر باعث عذاب همس البته خونه خودشه ولی با کاراش همه رو اذیت میکنه بعضی پیرمردها اصلا بقیه براشون مهم نیستن .

گناه داره،پیره،جایی هم که نداره،پیری برای همه هست

اگه پدر و مادرت مشکلی ندارن شماهم کنار بیا

مامانت هم باخواهر و برادرش حرف بزنه،هرکسی سر نوبت خودش ببره خونه ش که یه نفر اذیت نشه،یا یه خونه کوچیک براش بگیرید

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
مادرت حق داره چون پدرشهمنم اگه بودم پدرمو روی سرم میذاشتمتو هم سخت نگیر.غریبه که نیست راحت باش

این آقا هر چی بدی بوده در حق خانواده ش کرده بچه هاشو از خونه بیرون کرده خرجی نداده بهشون تهمت زده د فقط چسبیده به زن دومش و هیچ کاری با بچه هاش نداشته

الانم که اومده خونه ما بازم پشت اون یکی بچشه و بقیه هیچ

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
وقتی اصل ماجرا رو نگفتم قضاوت نکن

به ماجرا هیچ ربطی نداره. حتی توی عنوانت هم ادب رو رعایت نکردی....حالا پدربزرگ هرچی که میخواد باشه. ما ایرانی هستیم! نسل به نسل، اولین میراثمون ادبه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
به ماجرا هیچ ربطی نداره. حتی توی عنوانت هم ادب رو رعایت نکردی....حالا پدربزرگ هرچی که میخواد باشه. م ...

عزیرجان ایشون الان ناراحته عصبیه 

تروخدا تا یه چیز میشه معلم ادب نشید

اینارو باید خانومایی ببینن که خودشونو میکشن حتما باید پسردار شیم و پسر فقط به درد آدم میخوره .

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

میدونی چه موقع بده

این که طرف اموالش رو بده به یکی از بچه هاش، یا کلا بین بچه هاش فرق بزاره و ظلم کنه در تقسیم اموال، بعد آخر سر موقع پیری انتظار داشته باشه همون که بهش ظلم شده نگه اش داره

یا همین خانواده هایی که دختر رو بهش ارث نمیدن و آخر سر هم دختر باید زیرشون رو جمع کنه

امان از این آدمها

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷