2777
2789
عنوان

پدربزرگم اومده خونمون نمیره و پرو شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2819 بازدید | 79 پست

آخی گناه داره ،کاش بابا بزرگ منم زنده بود برو پیشش بشین باهم تلویزیون ببینین عصرا باهم برین پارک من پدربزرگ پدرم که زنده بود همیشه باهم بیرون می رفتیم خونه اقوام یا مزرعه خیلی خوش می گذشت باهم دوست بودیم حیف زود رفت از پیشمون 5 سالم بود فوت کرد چقد دلم براش تنگ میشه خیلی مهربون بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما حق داری ولی دلمم برا اون پیرمرد سوخت که چندتا بچه بزرگ کرده ولی بچه هاش حالا نگه اش نمیدارنآدم ه ...

وای چقدر با حرفت حرص خوردمممم

مگه اون بچه هاش رو نگه داشت؟چرا مامانم و خواهراش رو بدون هیچ سر پناه و پولی از خونه بیرون کرد و گفت دخترم و زنم میخوان راحت باشن ؟چرا خاله هام نون خشک میخوردن اونا کباب؟چرت وقتی زنش خاله هام رو توی برف بیرون میکرد این آقا صداش در نمیومد؟حالا هم گم بشه بره پیش اون زنش د دخترش دیگه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
این آقا هر چی بدی بوده در حق خانواده ش کرده بچه هاشو از خونه بیرون کرده خرجی نداده بهشون تهمت زده د ...

من دلخوری و ناراحتی شما رو درک میکنم دخترم اما نمیتونی مادرتو از خواسته اش که نگهداری از پدرشه منع کنی

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

آخی گناه داره ،کاش بابا بزرگ منم زنده بود برو پیشش بشین باهم تلویزیون ببینین عصرا باهم برین پارک من ...

روحش شاد انشالله دیگه غم نبینی عزیزم ولی خب خودت جواب خودتو دادی دیگه پدربزرگش مهربون بود 

ی سوال

پدر بزرگت مامانت و خاله هات رو از خونه بیرون کرد بدون هیچ سر پناهی؟

پدر بزرگت به خاله هات تهمت زد؟

زن پدر بزرگت خاله هات رو توی برف بیرون کزد و پدربزرگش هیچی نگفت؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
عههه پس اینطوری بوده

آره 

وای چقدر با حرفت حرص خوردمممممگه اون بچه هاش رو نگه داشت؟چرا مامانم و خواهراش رو بدون هیچ سر پناه و ...

آخه اسی من مگه پدر بزرگتو میشناسم که اینجوری میگی😂😂

من از کجا بدونم بیرونشون کرده بود

بخونی پست بعدمم گفتم اینایی که در حق بچه ای اجهاف میکنن بعد میگن همون بچه نگهمون داره بدن

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

خونه ای چیزی نداره پدربزرگت؟مالی اموالی؟

نه همه رو داد به زنش و بچش

زن دوم منظورمه

وای چقدر با حرفت حرص خوردمممممگه اون بچه هاش رو نگه داشت؟چرا مامانم و خواهراش رو بدون هیچ سر پناه و ...

پس خاله هات حق دارن نگهش ندارن 

مادرت شده کاسه داغتر از آش 

محلش نده 

روزها بیرون باش 

نصفش که باید بیرون باشی برای کارهات  بقیه روز هم کلاس یا باشگاه برو کمتر ببینیش 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ