2777
2789

سلام

پدربزرگم خونه نداره و با پسر زن دومش زندگی می‌کرد با اون بحثش شد و دیگه جایی واسه موندن نداشت قرار شد که مامانم و خاله هام هر هفته نگهش دارن

من جلوجلو به مامانم گفتم که هیچکدوم از خواهرات نگه نمی‌دارن مطمعن باش

گفت نه اصلا اینطور نیست منم گفتم حالا میبینی 

خلاصه خاله کوچیکم بابابزرگم رو آورد و چند روز پیش اون موند چند روز پیش اون یکی خالم بعدشم اومد خونه ما موند چند وقت بعدش با همین دو تا خالم بحثش شد و دیگه اونجا نرفت و حالا مونده خونه ما😑

به مامانم گفتم دیدی دیگه نرفت خونه بقیه خاله ها؟دیدی اونا با دعوا زرگری ار خودشون دورش کردن ؟

میگه تو چکار کردی؟بزار بمونه

خانوما از وقتی اومده تلویزیون از صبح تا شب دستشه آدم نمیتونه تلویزیون ببینه همش دراز کشیده در حالیکه از پا افتاده نیست تا چیزی میشه پدربزرگم(بابای بابام) رو مسخره میکنه و خودشو از اونا بالاتر میدونه

من نمیتونم لباس راحت بپوشم

همش به مامانم میگم این کی میره دیگه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومده که نره😂

میدونم 😂

به مامانم گفتم یا جای آکنه یا جلی من

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

یه کاری کن خودت پیر نشی که نوه ها همچین نگن...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
اس تاپیک‌جدید بود خدایی

تاپیک من؟

بمیرم واسش.مگه خونه نداره؟؟ پسراش خونشو بالا کشیدن؟؟ چرا دو تا زن داره؟؟ مادربزرگت فوت کرده؟؟ خرجش رو کی میده؟؟ عبرت بشه واسمون خونه هامونو تا زنده ایم نگه داریم واسه خودمون

یه کاری کن خودت پیر نشی که نوه ها همچین نگن...

وقتی اصل ماجرا رو نگفتم قضاوت نکن