2777
2789
عنوان

هرکی بهتون گفت ایلتس گرفتن اسونه

442 بازدید | 65 پست

با پشت دست بزنید تو دهنش خون بالا بیاره

من یه کنکور کارشناسی دادم

یه کنکور ارشد

هردوش بدون هیچ استرس گذشت هیچچچچچجج یعنی اصلا یادم نمیاد درسی خونده باشم

سر ازمون ایلتس روزی ۱۰ ساعت بیشتر میخونم هنوز نمرم بالا تر از یه حدی نرفته ، کارم شده استرس و غصه

بخدا نمیدونم ملت چطور میگن اسونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتابای کمبریجش بخونی خیلی جلو می اندازه ولی بستگی داره اکثرا رایتنیگ تسک اولی مشکل ندارن تسک دومی دارن

یا خیلیا با اسپیکینگ استرس میگیرن طرفو میبینن 

من خودم مشکلم لستنینگ هست ، لستنینگ ازمون هم نه استرس که اگزمینیر یک چیزی بپرسه نفهمم.

واقعا روزی ده ساعت می خونی؟ من تازه شروع کردم ترسیدمماک دادی؟ چند میشی؟

اره امروز ۸ ساعت خوندم

روزا دیگه یهو به خودم میام میبینم ۴ صبحه و از طهر دارم میخونم

۶.۵ یه ماک دیگه چند روز دیگع دارم

ماه دیگه عم امتحانمه

کتابای کمبریجش بخونی خیلی جلو می اندازه ولی بستگی داره اکثرا رایتنیگ تسک اولی مشکل ندارن تسک دومی دا ...

من رایتینگ و اسپیکینگ اصلا مشکل ندارم

ریدینگ و بعدش یکم لیسنینگ مشکل دارم

اره امروز ۸ ساعت خوندمروزا دیگه یهو به خودم میام میبینم ۴ صبحه و از طهر دارم میخونم۶.۵ یه ماک دیگه چ ...

من دلم میسوزه آدم اینهمه پول میده نمره مدنظر نمیاد دوباره باید پول بده😭

من رایتینگ و اسپیکینگ اصلا مشکل ندارمریدینگ و بعدش یکم لیسنینگ مشکل دارم

بنظر منم سخت ترین بخش لستنیگ هست به صورت کلی حتی بعضی سریالا زبون همه کاراکتر ها میفهمی یکیشون اینقدر غلیظ حرف میزنه آدم نمی فهمه