2777
2789
عنوان

چندتا نصیحت به بچه هایی ک تازه میرن دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 60 پست
خوابگاه های تهران انگار بدتره وضع اره؟

نه نفوس بد نزن من تهرانم😐😐😐

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

تبلت ببرم ترم اولم ؟غذای خشک چی مثل برنج و قابلمه و اینا

بچه های ما اورده بودن 

ببین خودت چجوری 

لازمت میشه؟ تبلت 

غذا اره بنظرم ببر اما اگر راهت دوره یسری چیز ها رو اونجا بخر  مثلا ماکارونی  و سویا رو میتونی همونجا بخری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا طرف دوبار از وسیلم استفاده کرد دفعه بعد بگم نه بهش؟ زشت نیست؟

اول اینکه رو نده بدون اجازه دست بزنن حتما باید اجازه بگیرن چون عادت میکنن

اگه ازت مثلا رب خواست بده آخر دنیا نیست😃 ولی اگه دیدی این رفتارش هی تکرار شد مثلا شد سه بار چار بار و... بدون این ادم کلا کارش اینه.. بگو تموم کردم یا ندارم.. وسایلتو سعی کن بذاری تو فایل درشو ببندی (بجز مواد یخچالی)

بچه های ما اورده بودن ببین خودت چجوری لازمت میشه؟ تبلت غذا اره بنظرم ببر اما اگر راهت دوره یسری چیز ...

بزارمش کجا که امن باشه آخه 

لازم که احتمالا بشه کتاب و جزوه می‌اندازم میخونم

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

خوابگاه های تهران انگار بدتره وضع اره؟

دزدی  .. افت خوابگاه ها هستش

و درکل شهر های بزرگ اینجوره دیگه 

ی چیز دیگه هم بگم 

من دوستام ی سری قفل داشتن برای کیفاشون خریده بودن 

دقیق یادم نمیاد چ مدلی بودن 

از اونا پیدا کردید حتما بخرید 

بزارمش کجا که امن باشه آخه لازم که احتمالا بشه کتاب و جزوه می‌اندازم میخونم

ببین گل من خوابگاهم امنه 

اما  تورو نمیدونم واقعا 

ترم اول نبر 

بزار ببین محیط خوابگاهت چطوره 

چون واقعا دزدی زیاد میشه  تو خوابگاه ها خصوصا خوابگاه های بزرگ 

دزدی .. افت خوابگاه ها هستشو درکل شهر های بزرگ اینجوره دیگه ی چیز دیگه هم بگم من دوستام ی سری قفل د ...

باز با دزدی یکم کنار میام از چیزا دیگع مثل مواد و رابطه ها فلان خیلی میترسم اگه هم اتاقی هام باشن

من دانشگاه آزاد قراره برم

اما میگم ثبت نام حضوری رو دیر برم مشکلی ایجاد میکنه از بابت خابگاه اینا؟

چون هنوز قراره خونه رو تحویل ب صاحب خونه بدم برم پیش خواهرم وسایل هارو بخرم بعد برم دانشگاه 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

ببین گل من خوابگاهم امنه اما تورو نمیدونم واقعا ترم اول نبر بزار ببین محیط خوابگاهت چطوره چون واقعا ...

مرسی عزیزم ♥️ 

برات صلوات میفرستم 💋

تو هم دوری از تهران؟من خیلی نگرانم تا حالا اینقدر دور نبودم از خانواده چیزی هم میگم بابام مسخرم می‌ک ...

من یع چند ساعت راهه تا تهران  خیلی دورم نه 

من خانواده م خیلییییی نگرانن سر قضیه مخصوصا خوابگاه بیشتر به من استرس میدن