2777
2789
عنوان

چندتا نصیحت به بچه هایی ک تازه میرن دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مامان بابا باحالی😍😂

اینقدر از رفتن من خوشحالن که نگو انگار روی دستشون مونده بودم 😐😂

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

میشه مثلا برا حد و مرز یه چند تا مثال بزنی

مثلا  

من روی بالشتم  حساس هستم 

بعد اومد همینجور برای اینکه بره تخت بالا پا گذاشت روش 

از همون اول اگر بیرون زیاد میرین  مشخص کنید که اسن چجور حساب بشه مثلا نوبتی باشه تقسیم بشه اینجور 

فلان وسیله روش حساسی ممکنه خراب بشه بگو نه نمیتونم بدم 

مثلا من لب تابم رو ب هیچ بنی بشری نمیدم دست بزنه بهش

یا هر وقت کسی اومد فندک هم اتاقیم رو ببره  اگر  حوصله نداشتم میگفتم نه نمیتونم بدم چون مال من نیست 

یا اگر  دلم میخواست میلم میکشید کمک کنم خودم براش روشنش میکردم

اتو ؟ فکر میکنی ممکنه خرابش کنه ؟ گرونه ؟ 

نه عزیزم نمیشه ببریش اما اگر خواستی میتونی همینجا اتوش کنی

اینقدر از رفتن من خوشحالن که نگو انگار روی دستشون مونده بودم 😐😂

🤣🤣🤣قطعا این طور نیست 

ولی همین که بهت اعتماد به نفس می‌دن و سعی آرت مستقل بشی خوبه

امیدوارم حمایتت هم بکنن که زیاد بهت سخت نگذره

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

سال اول کنکورت بود؟ نگران نیستن،؟

نه سال سومم بود میان چک میکنن آنچنان نگران نیستن چون برای مصاحبه رفتم دانشگاه با مسئول ها حرف زدن خیالشون راحت شد

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

وااای تو ایسنتا پر شده اگر ترم اولی هستی باید اینا رو بدونی اگر ترم اولی رل نزن اگر ترمی اولی لازم ...

رفتم تو اینستا حالم بهم خورد یعنی 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️