2777
2789

دوستای خوبم از همین حالا حد و مرز گذاشتن رو یاد بگیرید 

نه روم نیست وای نه فلان  

من ترم اول کرایه ی  تمام  ورودیمون رو حساب میکردم تا جایی پیش بردنم که حتی الان ی لقمه غذا هم بخوان نمیدم بهشون

اگر بلد نباشید خوابگاه مجبورتون میکنه که یاد بگیرید 

درکل سعی کنید ادم با عذت نفسی بنظر بیاید حتی اگر نیستید 

سعی کنید با کسی خیلی تو زاویه نرید 

باتوجه به شرایط خونوادگیتون توی رابطه هم برید چرا که نه تجربه چیز خوبیه 

اما نیازی نیست بقیه بدونن   اما  نه اجازه بدیین پارتنرتون راجب دوستاتون نظر بدن نه دوستاتون رو خیلی درجریان رابطتتون بزارین

اما تجربه ی خودم رو از این مورد میگم 

بین تمام ورودی ها ورودی ما هیچ دختری با هیچ پسری وارد رابطه نشد 

برخلاف ورودی های دیگه تنها ورودی هم بودیم که  تا الان که سه سال گذشته هنوز میونه ی دخترامون کامل  خراب نشده 

امیدوارم هم نشه  هیچ وقت 

بهترین ها براتون🎀❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تجربمو میگم بلکه به دردتون بخوره

با همه خوب باشید اما با هر کسی رفاقت نکنید

زیاد تو اکیپای دانشگاه و گروه دختر پسری نرید داستان میشه یعنی نخواینم وارد حاشیه شید، حاشیه وارد شما میشه😃

با پسرا وارد رابطه نشید تهش ول میکنه میره همشهری خودشو که ننه باباش براش انتخاب کردن میگیره :/

عزیزم من شهر دورم خب برای ثبت نام خوابگاه دیگه کل وسایلمو ببرم؟

اخه دانشگاه گفت ممکنه خوابگاه ندین حالا من یکم اه و ناله کردم گفت بابات و عکس و اینا بیار اما آخرش گفت شاید ظرفیت نداشته باشیم هااا 

دیگه نمیدونم می‌خوان بهم بدن خوابگاه یا نه خیلی نگرانم 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

میشه نصیحت دربارع خابگاه هم بکنی

تنها چیزی ک میتونم بگم اینه ک بیخود با کسی وارد زاویه نشید 

حرفتون رو بزنید حتما بزنید   اما بعدش سلام و علیک هم داشته باشید  قهر نکنید 

نظافت خیلی مهمه  حتما حواستون  باشه  بعضی از بچه ها رو بخواطر رعایت نکردن نظافت از اتاق بیرون میکنن

عزیزم من شهر دورم خب برای ثبت نام خوابگاه دیگه کل وسایلمو ببرم؟اخه دانشگاه گفت ممکنه خوابگاه ندین حا ...

طبق تجربه ی من خوابگاه همیشه گیر دخترا میاد  

ما خوابگاهمون رو همون روز ثبت نام تحویل گرفتیم و اره کل وسایلم رو برده بودم 

بعدا  کم و زیاد کردم وسایلمو 

طبق تجربه ی من خوابگاه همیشه گیر دخترا میاد ما خوابگاهمون رو همون روز ثبت نام تحویل گرفتیم و اره کل ...

تبلت ببرم ترم اولم ؟

غذای خشک چی مثل برنج و قابلمه و اینا

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

وای من ساعت ده داییم اومده دنبالم رفتیم خونه ی خالم با مامانم سه تایی نشستن مثلا نصیحت از دوست پسرو ...

بین دخترا سیگار و قلیون 

بین پسرا گل و سیگار خیلی شایعه 🥴

میکشن ولی  درگیر نشی هااا 

دوست پسر خواستی حالا ... اونو نمیتونم بگم نه😂😂

وااای تو ایسنتا پر شده اگر ترم اولی هستی باید اینا رو بدونی اگر ترم اولی  رل نزن اگر ترمی اولی لازم نیست اجازه گیری برای خروج کلاس و آب خوردن اگر ترم اولی ... اگر ترم اولی ... اگررررر ترررررم اولی

دیگه دارم بالا میارم 🤐🤐🤢🤕🤧

بین دخترا سیگار و قلیون بین پسرا گل و سیگار خیلی شایعه 🥴میکشن ولی درگیر نشی هااا دوست پسر خواستی ح ...

اصلا اعصاب دوستِ دختر هم ندارم😮‍💨