الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖
یدونه دختر دارم بخدا با دنیا عوضش نمیکنم میخوام اگه خدا بخواد این پسر باشه دیگه راحت شم دوران باردار ...
اگه قطعی میخوای باید بری دکتر با 4 تا راهکار اینجا یهو نشد
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
چند تا بچه داریببین الان دیگه واقعا هرکس دختر نداره انگاری بچه ندارهواقعا میگم الان مثل قدیم نیی کسی ...
این فرهنگ غلط کاش ور بیوفته پسر پسر
من خودم دلی واقعا دوس دارم بچه اولم پسر باشه چون داداش بزرگ تر نداشتم دوس دارم اولی پسر باشه که بعدی دختر شد پشتش به داداشش گرم باشه همینننن وگرنه اصلا و ابدا جنسیتش برام اهمیتی نداره فقط سالم باشه
چند تا بچه داریببین الان دیگه واقعا هرکس دختر نداره انگاری بچه ندارهواقعا میگم الان مثل قدیم نیی کسی ...
یعنی ما قراره در آینده روی زمین بمونیم و خدا عقلش نمیرسید که دختر نداد بهمون که رو زمین نمونیم. مراقب حرفاتون باشید یهو یه روزی همین دخترت که داری پزشو میدی بد جور نذاره تو کاسه ت
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖