2777
2789

پول داری برو آی وی اف کن ، تذیه الکی ، من سر دونی کلی تغذیه رعایت کردم  ،پسر نشد 

الان ۳ تا دختر دارم 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
چی هست حالا

برو دکتر طب اسلامی یا دکتر زنان،بهت رژیم پسرزایی میده

اما تا اونجایی که میدونم سردی رو حذف کن یا کم کن

لبنیات خیلی خیلی کم بخور بیشتر خرما و گردو و موز و....اینا بخور

نه اینکه همه رو یه دفعه بخوریا

کم کم

حالا بازم با پزشک مشورت کنی بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خدا♥️

توکل کن بهش 

بادعا و توسلات 

مثلا چهله بزرگی بردار مثل چهله زیارت عاشورا حق شناس و...دیگه به حرمت امام حسین میبینی بچت پسرشد خدارو چه دیدی💖

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

من هر دو رو میخواستم هم دختر هم پسر ولی شوهرم پسردوس داره چیکار کنم خوب

اینجا همه شعار میدن من هردو رو میخواستم ولی از خداشونه دوتاشم پسر باشه

میگم دکترا هم میگن کسی نمیره واسه دختر !!!!!!!!

فلفل بخور تا میتونی

کدام فلفل ، فلفل سیاه ؟ من از وفتی ازدواج کردم تو همه غذا ها موقع پخت فلفل سیاه میزنم و ۳ تد دختر دار م 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
چند تا بچه داریببین الان دیگه واقعا هرکس دختر نداره انگاری بچه ندارهواقعا میگم الان مثل قدیم نیی کسی ...

چقدر جنسیت زده هستید واقعا آدم نمیدونه به امثال شماها چی بگه

تو این تایپیکا یکی مثل شما میفته وسط به چرت گفتن

بببن حتی خود دکترا اعتراف می کنن ۹۰درصدمیان براتعیین جنسیت پسر،کسی واسه دختر تعیین جنسیت نمی کنههمین ...

چرا من تا دم آی یو ای هم رفتم برا دومی که دختر بشه اما دقیقه نود ترس افتاد به دلم که تو کار خدا دخالت نکنم یهو قهرش بگیره بچم ناقص بده دیگه انجام ندادم ‌ . یه چله سوره مریم خوندم و از خدا خواستم هرچی صلاحمونه بده بازم پسر داد و من گذاشتمش رو چشمام چون خواست خدا بوده که از اینده خبر داره نه من بنده که فقط تا نوک بینیمو میبینم 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

من هر دو رو میخواستم هم دختر هم پسر ولی شوهرم پسردوس داره چیکار کنم خوب

دیدی گفتم،پس آمار دروغ نمیگه

حالا یا فشار خانواده شوهره یا خود شوهره،یا پز یا هرچی همه فقط پسر میخوان

من دارم بهت میگم زیر بار این حرفا نرو،از الان به شوهرت بگو مگه من خدام،حتی ای واف هم درصدانتقالش ۳۰درصده

اینجا همه شعار میدن من هردو رو میخواستم ولی از خداشونه دوتاشم پسر باشهمیگم دکترا هم میگن کسی نمیره و ...

دخترم عزیزترینه برام اگه پسر بود قطعا الان تاپیک دختر دار شدن زده بودم

چرا من تا دم آی یو ای هم رفتم برا دومی که دختر بشه اما دقیقه نود ترس افتاد به دلم که تو کار خدا دخال ...

عزیزم ۹۰درصد میرن ولسه پسر دیگه،چرا خودمونو گول بزنیم آخه

این پیجای اینستارو ببین هیچ کس دختر نمیره مگر تکاتوک

دخترم عزیزترینه برام اگه پسر بود قطعا الان تاپیک دختر دار شدن زده بودم

میدونم گلم من هردوشودارم شکر خدا

ولی طبق تجربم میگم اگه صرفا فقط میخوای بنابه پسر شدن بارداربشی اینکارو نکن،من سر دومی خیلی تحت فشار قرار گرفتم بااین حال که خدا خواسته بود با قرص ارژانسی

چرا این بنده خدا را سرزنش می کنید ؟؟؟؟ ما که از وضعیت زندگیش خبر نداریم . درستش اینه آدم بسپاره به خدا ولی بعضی مردها اذیت کن هستند . یک بنده خدایی می گفت شوهرم گفته تا پسر نیاری ولت نمی کنم با پنج تا دختر بلاخره رفت آی وی اف تا پسردار شد . فرهنگش غلطه و از یک جایی باید تموم بشه اما یک دفعه که نمیشه فرهنگ چند هزار ساله پسر دوستی را کنار بزاریم الان خدا را شکر نسبت به چند سال پیش بهتر شده و امیدوارم بهتر هم بشه

کدام فلفل ، فلفل سیاه ؟ من از وفتی ازدواج کردم تو همه غذا ها موقع پخت فلفل سیاه میزنم و ۳ تد دختر دا ...

والا من و شوهرم کلا فلفل خور بودیم نه که حالا واسه جنسیت پنج سال هم بچه نخواستیم اما سبک عذا خوردنمون تند بود همه مدل فلفل هم میخوردیم سیاه و قرمز و مول بیبر که همیشه سر سفره بود بغل غذامونم اکثرا فلفل سبز تند. بچه هامون پسر شدن . من میگم شاید واسه اون بوده

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖