2777
2789

برا سقط بیمارستان آریا و مهر کدوم خوبن و اینکه دکتر کبرا شجاعی 

ماندانا محمودی سارا مسیح کدوم خوبه برا سقط کردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا سقط درمانی میری بیمارستان انجام میدن

من آریا رفتم دکترم ایلخاص زاده بود قرص وشیاف دادن  دفع شد ولی جفت موند و کورتاژ شدم آخرش خود دکترم انجام داد واسم چرا باید سقط شع

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای پیدا کردن «بهترین دکتر برای سقط جنین» در اهواز، چند نکته مهم هست که به شما توصیه می‌کنم اول بررسی کنید:

---

✅ نکاتی که قبل از انتخاب پزشک باید بررسی کنید

1. تخصص و تجربه در زمینه سقط یا موارد اورژانسی زنان — دکتری که جراح زنان و زایمان است و تجربه در اقدامات اتساع و کورتاژ یا مدیریت سقط دارد.

2. مجوز و اعتبار — مطمئن شوید پزشک دارای پروانه مطب معتبر و عضو نظام پزشکی باشد.

3. نظرات بیماران قبلی — دیدن بازخوردها و تجربه‌هایی که دیگران داشته‌اند می‌تواند کمک کند.

4. دسترسی و موقعیت مطب — اگر وضعیت فعلی شما اورژانسی‌ست، نزدیکی مطب یا بیمارستان اهمیّت دارد.

5. پذیرش خدمات اورژانسی و امکانات کلینیکی — مطب یا کلینیک باید امکانات لازم برای چنین مداخلاتی را داشته باشد یا در بیمارستان مرتبط باشد.

---

📋 چند پزشک معتبر در اهواز که ممکن است گزینه باشند

برخی از پزشکان متخصص زنان و زایمان در اهواز که در لیست‌ها و سایت‌های معرفی پزشکان نامشان آمده‌اند:

دکتر بهاره آسان؛ جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی — در لیست بهترین پزشکان زنان اهواز معرفی شده است. 

دکتر مهزاد احمدی — نام او در لیست بهترین فوق تخصص زنان اهواز ذکر شده است. 

دکتر کبری شجاعی — نیز در فهرست بهترین پزشکان زنان اهواز آمده است. 

دکتر ماندانا محمودی — متخصص زنان و زایمان، دارای مطب در منطقه کیانپارس اهواز. 

دکتر نجمیه سعادتی — با تخصص پریناتولوژی (طب مادر و جنین) در اهواز نوبت‌گیری آنلاین دارد. 

مرکز رویان مهر اهواز — در زمینه ناباروری و درمان‌های وابسته فعالیت می‌کند و پزشکان متخصص زنان و نازایی در آنجا فعال هستند. 

---

اگر بخوای، برات چند دکتر دقیق با آدرس و شماره تماس در منطقه‌ نزدیک تو بفرستم تا بتونی انتخاب بهتری بکنی. می‌خوای برات این کار رو بکنم؟