2777
2789
عنوان

روانشناس یا روانپزشک نداریم یه مورد خیلی فوری راجع به کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 67 پست
چهارسالگی تا ۱۰۰ بلد بود بشمره

اصلا ربطی نداره گلم

حتما حتما باهوشه دخترت عزیزم💝

اینو میدونم

اما باید بررسی بشه گلم

تو‌ پست قبلی هم گفتم‌، گوشی موبایل را باید ازش بگیری

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
اصلا ربطی نداره گلمحتما حتما باهوشه دخترت عزیزم💝اینو میدونماما باید بررسی بشه گلمتو‌ پست قبلی هم گف ...

متشکرم اولین فرصت میبرمش برای ارزیابی

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید ببرمش پیش کی ؟؟؟روانشناس ؟؟و یه سوال دیگه این شدت خشم و لجبازی از کجا میاد اگه اوتیسم نباشه به ...

دلایل زیادی داره

رفتار اطرافیان، مخصوصا پدر و‌مادر و‌افرادی که مستقبما با کودک‌در تماس هستن

رژیم‌غذایی

ارامش محیط

میزان تماشای تلویزیون و موبایل

رفتار پدر و‌مادر با هم …،

یه سوال دارم ازتهمه کودکان اوتیسم مشکل حرکتی دارن؟کسی که مشکل حرکتی نداره قطعا اوتیسم نیس؟بچه داداشم ...

اوتیسم طیف های گسترده داره . مشکل حرکتی یکی از علائمه . مهم تررررین نشونش ارتباط برقرار نکردنه

وقتی یکسالش بوده مادرش میره قهر خونه باباش و این بچه تا ۲سال و چهار ماه پیش پدر و خانواده پدربزرگ بو ...

نه لزوما

ترمیم رابطه با مادر حتما حتما نیاز به زمان و ‌تلاش مادر داره

البته اطرافیان مثل پدر و‌مادربزرگ و ..، باید به مادر و بچه کمک کنن

عزیزم فک کنم خوابیدی منتظر جوابت بودم 

اول از همه اگه تونسی یه نقاشی از نقاشی هاش عکس بگیر بفرست خیلی چیزا مشخص میشه 

بعضی بچه ها ذاتا لجبازن اگه به زور بهشون لباس بپوشونی یا به زور غذایی ک دوس ندارن بخورن پرخاشگر میشن 

پرخاش میکنن ک احساس قدرت کنن احساس برتری کنن 

میخوان اینطوری ثابت کنن وجود دارن و میتونن تصمیم بگیرن 

مثلا یه بچه داره پازل حل میکنه مامانش میاد خودش حل میکنه بعد تو خیال خوش فکر میکنه دارع کمک میکنه درحالی ک داره عزت نفس بچشو ازش میگیره 

بهش حس بی عرضه بودن نده 

اون میخواد خودش و بالا بکشه ولی بعدش ک میبینه ازش ناراحتی غصه میخوره و دچار تناقض میشه نمیدونه چیکار کنه که هم خودش خوشحال باشه هم تو 

دفعه بعد که پرخاش کرد اگه درخواستش معقول بود با آرامش ازش توضیح بخوا بذار انجام بده 

اگه چیزی بود منطقی بهش توضیح بده اگه قبول نکرد و حرف خودش و زد بهش تشویقی بده به اصطلاح شرطیش کن 

مثلا بگو شبا اگ زود بخوابی صبونه فلان چیزو میخوری چون تو زود میخوابی زود بیدار میشی منم وقت دارم برات فلان چیزو اماده کنم اگه دیر بخوابی دیر بیدار شی منم نمیتونم بهت برسم 

اصلا گولش نزن 

شده حتی ثابت کن حقیقت و گفتی 

هرکاری میکنی بکن بهت اعتماد کنه 

بهش همدلی یاد بده عذاب وجدان و حس گناه و نذار از الان زیاد تجربه کنه 

اگه این کارارو کردی و رفتارش بدتر شد و هیچ جوره درست نشد دیگه مجبوری ببری پیش متخصص بالینی کودک ازش تست اینا بگیرن شاید اختلال پارانوید یا اسکیزوفرنی یا چیزای دیگه داشته باشه ... چون سنش کمه خیلی خوب میشه کنترلش کرد فقط نگران نباش اضطراب نداشنه باش سنجیده رفتارکن

عزیزم فک کنم خوابیدی منتظر جوابت بودم اول از همه اگه تونسی یه نقاشی از نقاشی هاش عکس بگیر بفرست خیلی ...

خیلی ممنونم از راهنمایی جامع،تون شما روانشناسی؟؟؟؟الان که بردمش سر کلاس (پیش دبستانیه) گفت تو،بهترین مامان دنیایی حتما از نقاشی هاش عکس میفرستم بعد از ظهر 

وقتی سنش کمتر بود چی؟ تا چه سنی شیر دادی؟ راجب بهداشتش سخت گیر بودی یا دیر به دیر میشستیش؟

راستش من کودکی شو درس خوندم یعنی میرفتم دانشگاه تایم،زیادی نبودم پیشش اضطراب جدایی از منم داره تازه درسم تموم شده تمام وقت پیششم ولی نمیتونم تنهاش بزارم اگه،برم جایی با خودم نبرمش حتما باید از قبل بهش بگم اگه بیاد خونه ببینه من نیستم تا وقتی برگردم گریه میکنه و پرخاش 

تا یکسال و نیم شیر خورد بعدش کلاسام حضوری شد تازه کرونا تموم شده بود که از شیر گرفتمش 

وقتی سنش کمتر بود چی؟ تا چه سنی شیر دادی؟ راجب بهداشتش سخت گیر بودی یا دیر به دیر میشستیش؟

راجع به دستشویی رفتن که سرموقع میشستمش اما از اون مامانایی نبودم که همیشه بچشون،برق میزنه خیلی وقتا به حال خودش میزاشتم بازی کنه کثیف کنه لباسشو 

خیلی ممنونم

دقیقا وقتی یه کار بد انجام میده بعدش به شدت پشیمون میشه مدام طلب بخشش میکنه هی میگهوبگو منو بخشیدی چرا اینکارو کردم