2777
2789
عنوان

روانشناس یا روانپزشک نداریم یه مورد خیلی فوری راجع به کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 67 پست
از کجا میدونی؟ تا حالا ارزیابی بردی؟

این بچه امروز رفتم فروشگاه خرید کردم بینش دو تا چیپسم خریدم فقط یکیشو نشون دادم تازه بعد از ظهر بهم گفت مگه دو تا نبودن تو که دو تا خریدی اون یکی کجاست گفتم نیوردمش گذاشتم فروشگاه میگه تو دروغ گفتی منو گول میزنی 

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی نیست تو این سن میگم تو ۱۰ _۱۱سالگی طبیعیه پرخاش ولی تو ۵ ساله نه بفکرش باش

چیکارش کنم شرایط دکتر رفتنم ندارم تو،این وضع اصلا پول ندارم 

نه نبردم

حتما ببر

من متخصص گفتاردرمانی هستم و‌با کودکان اوتیسم زیاد کار کردم

دختر شما نیاز به ارزیابی متخصص  داره عزیزم

من نمیخوام‌اصلا بترسونمت عزیزم، اما حتما حتما پیگیری کن

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
اون لحظه با هیچی اروم نمیشه و قانع نمیشه درجه لجبازیش ۱۰۰ انقدد مصمم هست که به خواستش برسه

بچه ها توی این سن شخصیت شون در حال تشکیله

اگر آروم نمیشه با شماره ی اورژانس اجتماعی تماس بگیر و ازشون کمک بخواه

حتما ببرمن متخصص گفتاردرمانی هستم و‌با کودکان اوتیسم زیاد کار کردمدختر شما نیاز به ارزیابی متخصص دا ...

اخه پنج سالشه اوتیسم مگه چه علائمی داره بچه ساکتی نبوده زودم حرف زد و راه رفت 

از چه بابت می فرمایید جدی هست؟!

چون تخصص کار با کودک دارم

و‌این مورد واقعا عادی نیست

خشم به این میزان، حمله کردن و رفتار تهاجمی، گریه های طولانی، …نشانه های  خوبی نیستن و نمیشه خوش بینانه و‌با محبت باهاش برخورد کرد 

حتما ببرمن متخصص گفتاردرمانی هستم و‌با کودکان اوتیسم زیاد کار کردمدختر شما نیاز به ارزیابی متخصص دا ...

یه سوال دارم ازت

همه کودکان اوتیسم مشکل حرکتی دارن؟کسی که مشکل حرکتی نداره قطعا اوتیسم نیس؟بچه داداشم   در ارتباط گرفتن مشکل داره ..همین یه مشکلو داره کلا..و فضوله..میشه گفت که اوتیسمه؟

چون تخصص کار با کودک دارمو‌این مورد واقعا عادی نیستخشم به این میزان، حمله کردن و رفتار تهاجمی، گریه ...

دقیقا این علائم داره ولی وقتی هم اروم باشه باهوش فعال کلی سوال میپرسه راجع به همه چی محبت میکنه حتی کارای بزرگونه انجام میده 

اخه پنج سالشه اوتیسم مگه چه علائمی داره بچه ساکتی نبوده زودم حرف زد و راه رفت

نه ربطی به این ها که گفتی نداره عزیزم

همین رفتارهایی که گفتی حتما باید بررسی بشه

انشالله که مشکلی نباشه به جز کنترل خشم، که اگر اون هم باشه ، تا قبل از مدرسه باید بهتر بشه گلم