2777
2789
عنوان

روانشناس یا روانپزشک نداریم یه مورد خیلی فوری راجع به کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تخصص کار با کودک دارمو‌این مورد واقعا عادی نیستخشم به این میزان، حمله کردن و رفتار تهاجمی، گریه ...

چهارسالگی تا ۱۰۰ بلد بود بشمره

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

نه ربطی به این ها که گفتی نداره عزیزمهمین رفتارهایی که گفتی حتما باید بررسی بشهانشالله که مشکلی نباش ...

باید ببرمش پیش کی ؟؟؟روانشناس ؟؟و یه سوال دیگه این شدت خشم و لجبازی از کجا میاد اگه اوتیسم نباشه به چه علت نهادینه شده درش

یه سوال دارم ازتهمه کودکان اوتیسم مشکل حرکتی دارن؟کسی که مشکل حرکتی نداره قطعا اوتیسم نیس؟بچه داداشم ...

عزیزم‌مشکل حرکتی اصلا به اوتیسم ربط نداره

و‌اکثر بچه های اوتیسم از لحاظ جسمانی کاملا طبیعی هستن😘

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
نه ربطی به این ها که گفتی نداره عزیزمهمین رفتارهایی که گفتی حتما باید بررسی بشهانشالله که مشکلی نباش ...

الان که کامل تکالیفشو انجام داد (یه صفحه مربع کشید) با گوشی بازی کرد (از بچگی به شدت گوشی دستش بوده ) بعدش گرفت خوابید 

متخصص ارزیابیو‌در صورت تشخیص بیماری، درمان با روانشناس و یا کار درمانگر

کجا باید ببرمش که تست بشه یا ارزیابی بشه کدوم مرکز

عزیزم‌مشکل حرکتی اصلا به اوتیسم ربط ندارهو‌اکثر بچه های اوتیسم از لحاظ جسمانی کاملا طبیعی هستن😘

وقتی یکسالش بوده مادرش میره قهر خونه باباش و این بچه تا ۲سال و چهار ماه پیش پدر و خانواده پدربزرگ بود و اصلا مادرشو ندید الان یک ماهه که مادرش برگشته ولی ارتباط چندانی با مادرش نگرفته یعنی یجورایی انگار دوسش نداره..ایا میشه گفت اوتیسمه؟

دقیقا این علائم داره ولی وقتی هم اروم باشه باهوش فعال کلی سوال میپرسه راجع به همه چی محبت میکنه حتی ...

من نمیتونم از اینجا با اطمینان به شما بگم‌ و واقعا به خدا نمیخوام نگرانت کنم ، اما این نشونه ها رو حتما اول با متخصص کودک و روانشناس کودک در میون بذار تا تشخیص و ارزیابی روی دخترت انجام‌بشه😘

الان که کامل تکالیفشو انجام داد (یه صفحه مربع کشید) با گوشی بازی کرد (از بچگی به شدت گوشی دستش بوده ...

حتما کار با گوشی رو‌باید قطع کنی

احتمالا ریشه ی مشکلش از همینه

ممکنه با قطع گوشی مشکل کمتر بشه گلم

بنظر من طبیعی نیست این رفتارا

چون همسن بچه خودم هست میگم

باید متوجه ریشه مشکل شید ب حرف بقیه ک میگن طبیعی گوش نکنید ک خدای نکرده تو بزرگسالی دچارمشکل نشه

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...