2777
2789
عنوان

باورم نمیشه چی دیدم 🤭🤩🤩😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره الان تو دلت آرزو کن ... امشب دیدی دیگه خیلی دور نیست ... مهم دیدنش بود

ممنون که گفتی عزیزم 🙏🏻🌹❤️

آخه داشتیم درباره مشکلات و تنهایی مون حرف می‌زدیم با هم 

حتما به نشونه هست که امشب آرزو کنم برای حل مشکلاتمون 

حالا مطمعنی ستاره بوده؟ پدافندا درحال تست نبودن؟ 😂😂

من‌ یک هفته‌ پیش یکی دیدم ارزو‌کردم خونه بخریم خودم‌از‌ارزوم‌خندم‌گرفت‌اما الان خریدیم 

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

ممنون که گفتی عزیزم 🙏🏻🌹❤️آخه داشتیم درباره مشکلات و تنهایی مون حرف می‌زدیم با هم حتما به نشونه هس ...

لطفاً برای منم دعا کن به هدفم برسم البته بعد از آرزوی خودت 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

حالا مطمعنی ستاره بوده؟ پدافندا درحال تست نبودن؟ 😂😂من‌ یک هفته‌ پیش یکی دیدم ارزو‌کردم خونه بخریم ...

نه گلم پدافند رو دیگه انقد نگاه کردم میشناسم 

خیلی عجیب بود فقط نور بود و بلند 

خیلی خیلی قشنگ بود 

حالا مطمعنی ستاره بوده؟ پدافندا درحال تست نبودن؟ 😂😂من‌ یک هفته‌ پیش یکی دیدم ارزو‌کردم خونه بخریم ...

من چند سال پیش دیدم اون موقع روی جیهوپ بی تی اس کراش بودم ارزو کردم با اون ازدواج کنم نه تنها اتفاق نیفتاد حتی بایه نفر هم توی رابطه نرفتم

من چند سال پیش دیدم اون موقع روی جیهوپ بی تی اس کراش بودم ارزو کردم با اون ازدواج کنم نه تنها اتفاق ...

خار ارزوت 😂😂😂😂😂😂😂😂

چند سالته؟ یعنی تا حالا با هیچکس نبودی؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

29ساله هستمنه

شاید باید بمونی تا به همون ارزوت برسی 😂

اخلاقت چطوره؟ بعنی تا حالا رو‌کسی کراش نزدی؟ کسی بهت پیشنهادی نداده؟ اخه چطوووووری؟