2777
2789

فامیلیم تقریبا دور از من حدود 9سال اینا بزرگتر از بچگی تو رویاهام اونو میدیدم یه بار 5سال پیش یه دختره رو شیرینی خورد انقدر تو فازش بودم بهم خورد 😂هر خاستگاری میاد آخرش به اون فکر میکنم اون میره کیو میگیره کنار کی قراره لباس دامادی بپوشه 🥲اینم بگم ظاهری تیپی بهم میایم ولی اون کراش العالمین بالاشهر خونه مستقلی داره از این پسرای تو رمانا🙂مامانم پارسال خواب دیده یود مامانش واسه من آینده شمعدون و غنچه پا عقد آورده من خندم گرفته بود میگفتم نه بابا اون کجا من کجا 🥲ماهم وضع مالیمون بد نیست حتی شاید از پدر مادر اون بیشتر داشته باشیم ولی خودش وضعش خوبه 

حست میگه بهم میرسیم کار واسه خدا نشد نداره ؟

واقعا بین این خاستگارای داغونم میبینم پسرا فامیل خیلی لول بالاترن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب این امید نشین به افکارت بال و پر نده وقتی آشنا هستین و میشناسین تا الان میتونسته پا پیش بزاره چون ...

من امیدم به خداست زور نمیخوام ازش نوجوونم نیستم بگم هیجان بچگیمه 

نه ندارم غرورم نمیزاره فالوش کنم فقط میرم چند وقت یه بار سر میزنم بهش

دیوانه ایی والا 

فالوش کن ببین فالوت میکنه یا نه اگه اره که یه نو‌امیده برات 

بدشم شاید تو خودتو نشون دادی و دیده شدی